21

Анонимен

преди 6 години

Полицейският участък е обществено място , като всяко държавно учреждение -не може да е частен кабинет на полицая нали Следователно всеки има право да заснеме на видео с телефона си срещата с полицая вътре Вадите телефона и снимате Държавният служител няма право да ви забранява да го снимате на обществено място Полицаят се е съгласил да бъде сниман още като постъпва в полицията - закон за мвр ,чл3 т4 Може да видите в ютюб как го правят например в Украйна и дори в Русия

20

анонимен

преди 6 години

и защо го глобяват да глобят полицая които не може да оцени конкретнаситуация и да обслужи гражданите как в случая мвр помага на хората каквато ефункцията как ще разчитаме на тези хора в случаи на пожар наводнение илиземетресение след като не могат да проведат един елементарен разговор сьс сьсипанот грижи човек

19

Анонимен

преди 6 години

ИЗОБЩО НЕ ИМ ВЯРВАМ!!! ЗВУЧИ НАПЪЛНО ИЗМИСЛЕНО!!! ПЪЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ СА В МВР!!!ДА ГИ СЪДИ!!!

18

Анонимен

преди 6 години

ако беше и пръцнал в офиса им, щяха го съдят за отравяне с газ, първа степен.

17

111111

преди 6 години

До Чети внимателноАбе ние четем внимателно, но полицайчето хабер си няма как се отсъства от работа от частна фирма например! Човекът е отишъл при първа възможност, защото явно не е можел да излезе от работа н указания ден. Малко разбиране се е искало, само да впишат в протокола, че по собствено желание се е явил по-рано! Пък съдията, оставам го просто без коментар-нападнал бил полицая с химикалка..упс! всъщност я хвърлил на бюрото...голямо нападение, няма що! И глоба 100 лева за това!

16

Шериф

преди 6 години

МВР е организирана болшевишка престъпна група. Милиционерите са *** без трудожи навици и образование. Уволнявай и закривай.

15

Анонимен

преди 6 години

Вместо да помогнат на човека, те го обвиняват, глобяват и преследват. С химикалка ги бил нападнал. Най полицейската държава в ЕС и се изплашиха от химикалка.

14

nerealist

преди 6 години

Прочитайки заглавието, си помислих- Някой наръгал полицая с химикал!?Оказа се, че човекът ударил по масата с химикал. Каква новина е това? И какво е това заглавие? Това не е нападение. Полицаите какви действия извършват всеки ден, някой повдига ли им обвинения?

13

дядо Пенс

преди 6 години

А полицаят корумпиран ли е ? Това изясни ли се ?

12

Анонимен

преди 6 години

до анонимен 14. А дали човека може да отделя между 600 и 750 лева на месец за старчески дом?

11

Анонимен

преди 6 години

Ехати химикалката, чак да счупи бюрото!А иначе жалко, че българина не е чувал за старчески домове. Те затова са измислени - да изкаташ живота си спокойно, без да да вгорчаваш живота на близките си. Ето например този човек - баба му се е грижила за него сигурно 10-15 години, а сега той се грижи за нея сигурно поне от 20, не се знае до кога и по тежко ще става с възрастта.

10

Чети внимателно

преди 6 години

До мнениеХайде хубаво прочети статията.Бил е извикан(призован) , но е отишъл няколко дни по-рано. После ако му наложат глоба или някакво наказание, адвоката ще погледне призовката и ще каже, как така е дал обяснения примерно на 22 , като е трябвало да бъде разпитан на 30??? В призовката е написано ясно точно и кратка: дата и час на призоваване, място и за какво е призован. Когато датат не отговаря отпада наказанието, ако има налжено такова. Всяка запетая се гледа мой човек.

9

...

преди 6 години

Само не разбрах каква е тая химикалка, дето е счупила бюрото. Със сигурност не е китайска

8

Анонимен

преди 6 години

Моля ви, да си смените статията, човекът не е нападал полицая с химикалка, освен ако не броите и бюрото за част от полицая, в което има логика.

7

Анонимен

преди 6 години

С химикалка ги е нападнал? Ми те как оцеляха горките, требваше оня пак да прати гранатомети да стрелят по човека. Нато да викаме?

6

Анонимен

преди 6 години

Като чета какво е станало, не виждам причина за глоба на човека! Отишъл е по-рано и "заетия" полицай не е могъл да го приеме, така ли, нещо не е както трябва!

5

Анонимен

преди 6 години

Човека защо са го глобили за борба с корупцията? Тея съвсем се оляха.

4

Анонимен

преди 6 години

Абе незнам. В РПУ - тата повечето *** е корумпета. Някои от патрулките и те са в разни схеми. Всики снася нещо на някого и получава в замяна някакви екстри. И все се стремят да те направят на *** за да си оправят статистиката... Май наистина сме си *** за да плащаме заплатите на тея.

3

Анонимен

преди 6 години

"Корумпиранr полицаи ... че то други има ли?" - Мел Гибсън, Payback

2

Анонимен

преди 6 години

иначе този внук е казал истината в очите!