Снимка: архив, Булфото
fallback

"Ще приема истината, каквато и да е тя, но нека ми докажат с факти, че синът ми е убиец. Аз съм сигурен, че не е!", заяви пред burgasinfo.com бащата на Иван, който е задържан за бруталното убийство на 11-годишната Никол в Бургас.

Oще по темата
"Във фаталната неделя го закарах с колата до апартамента ни в ж.к. "Меден рудник" и го оставих там, след което се върнах в село Братово. Той е излязъл после да играе пред блока, бил е с едни стари чехли, тениска и къси панталони. Вечерта си е легнал със същите дрехи. А защо по тях е нямало кръв?", коментира още бащата на 15-годишния Иван.

Както вече стана ясно, той е с умствена изостаналост, назначена му е съдебно-психиатрична експертиза, която да установи дали не страда от психично заболяване.

По непотвърдена информация, тийнейджърът се води на отчет в Центъра за психично здраве. Майка му Донка отрича синът й да е болен. Жената е убедена, че той не е способен на убийство, бил много свит и наивен, по-големите деца редовно го биели. След убийството, семейството се оплака, че са започнали да получават заплахи за живота им.

Съседи също изразиха подкрепата си към тийнейджъра, присъединявайки се към твърденията на майка му. Близките смятат, че е възможно някой да е използвал Иван, приписвайки му заслуги за случилото се. 

Припомняме ви, че 11-годишната Никол бе убита в асансьор на жилищен блок, далеч от дома й, след среща с 15-годишното момче. Това бил вторият път, в който двамата се видяли на живо, след като се запознали в социалната мрежа Facebook. След като го задържали, момчето признало, че двамата се скарали за това дали и къде да пушат наргиле. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 6 години

Тези, които твърдят "Не е", "Не може да е"...и т.н. да си припомнят едно убийство, извършено преди години в Перник когато 15-16г (приблизително на същата възраст) младеж беше транжирал и заровил негов приятел.

31

33

преди 6 години

Трагедията е ужасна, но това което не разбрах е какво всъщност са правили Иван и Никол в този 108 бл.? Май нито единият, нито другият живеят в този блок? Защо са били точно там? И ако не живее поне единият там, защо това не се коментира?

30

astn

преди 6 години

Roditelite na maloletnia ubiec sa za zatvora.

fallback