32

Анонимен

преди 6 години

Тези, които твърдят "Не е", "Не може да е"...и т.н. да си припомнят едно убийство, извършено преди години в Перник когато 15-16г (приблизително на същата възраст) младеж беше транжирал и заровил негов приятел.

31

33

преди 6 години

Трагедията е ужасна, но това което не разбрах е какво всъщност са правили Иван и Никол в този 108 бл.? Май нито единият, нито другият живеят в този блок? Защо са били точно там? И ако не живее поне единият там, защо това не се коментира?

30

astn

преди 6 години

Roditelite na maloletnia ubiec sa za zatvora.

29

Анонимен

преди 6 години

XAIDE DA NE E ZATVOR NO TVA *** V LUDNICATA DO JIVOT

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Фактите са налице. Имаш лилав ***-убиец.

27

Анонимен

преди 6 години

Обвинение се повдига не по предположение, а по безспорни факти. Хипотезите, са си хипотези, но фактите са си факти. Така че, всякакви словесни каламбури са излишни. Иначе се превръща в набеждаване и в двете посоки и не е правосъдие.

26

Анонимен

преди 6 години

С умствена изостаналост, но с фейсбук и наргеле.Когато се стигне до поемане на отговорност всички са психо и болни

25

Анонимен

преди 6 години

На кого му пука за истината... Важното е плебса да бъде нахранен и приспан.Така беше и с Атанаска - бедна и грозна, по подразбиране виновна...

24

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВие се прегледайте.Имате много проблеми,но нека ви ги обясни психотерапевт.

23

97701

преди 6 години

Иван е "удобен" за всички.Погубват и други животи,това е жалко....

22

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм бил там и не мога никого да обвинявам,но имам чуството, че нещо не е наред с това разследаване.Преди седмици в Пловдив намериха един човек убит в парка, след седмица смениха версията, че е самоубийство.Чесно казано изобщо не вярвам на българската полиция, следствие и прокуратура.Мисля, че нещо се крие и много е вероятно това момче да е набедено.

21

Айдушка държава

преди 6 години

Не е важно да познаваш фактите,а съдията,а ако не го познаваш,да намериш адвокат,който го познава.

20

Анонимен

преди 6 години

АКО СЕГА НЕ БЪДИ НАКАЗАН, ТОЙ ПАК ЩЕ УБИЕ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРИ ТАКИВА ИНДИВИДИ С МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ ТОВА СТАВА РЕЦИДИВ.

19

Анонимен

преди 6 години

Много бил изостанал, играел с по-малките деца на криеница...но на други места има публикувана негова снимка с певицата Сантра. Значи момчето е имало съвсем нормални интереси за възрастта си, с нищо не е изостанал и ако е бил психично лабилен, тормозен и плашлив, нормално е в даден момент да се отключи неконтролируема агресия. Родителите му са го гледали със специални потребности, тоест детето не е научено на елементарни причинно-следствени механизми. Тоест да боцнеш някой понякога води до смърт.

18

фактите?

преди 6 години

бежов ли е или да?пакистано-индийкси устни-нос - брада...уши се виждат на снимкатадай факти че не е убилдай факти че е убилкои тежат повече?

17

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам това момче да е убиецът

16

няма значение

преди 6 години

До АнонименА може би дори не е луд.

15

Анонимен

преди 6 години

Май за пореден път обвиняват луд човек за убийство...айде после да докаже 4е не е той

14

Анонимен

преди 6 години

В Марсилия: психично болен мъж нападна непознати с нож! .....

13

Димитрова

преди 6 години

Господа според мен момчето не е виновно и точно защото е с психични отклонения (вследствие на какво??????????)момчето е свидетел на убийството и на още кой знае колко деяния най вероятно на дилър/ка Тъй като извършителя е бил на ясно със състоянието му и го държи в ръцете си с нещо което плши момчето Господа тека се разшири кръга на доказателствата и обкръженията им Дали в тези 3000 УЖ ПРИЯТЕЛИ на момичето няма и дилъри / сектанти също Допускам че извършителя може и да е момиче а също така