Снимка: Кадър bTV
fallback

Нощните акции на вицепремиера Валери Симеонов  толкова ядосаха собствениците на клубове в Слънчев бряг, че блокираха основния път в курорта.

Oще по темата
Под смаяния поглед на летовниците, повечето от които са чужденци, стотици хора се събраха на протест, за да покажат, че въобще не харесват проверките и затварянето на дискотеки заради шума.

Според тях Слънчев бряг е място за забавления, а не е за хора от трета възраст.

Те скандираха "Оставка!" за Симеонов, "Искаме работа" и "Бойко, помогни ни!".

"Г-н Симеонов, от вас ли да си търся заплатата", бе написало младо момиче, което работи на Какао бийч.

Очаква се утре или в петък още по-масиран протест, който ще бъде пред сградата на Слънчев бряг АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Тман

преди 6 години

цялата схема е: вариант 1: че Валери иска да освободи заведение за някой който му е помогнал на изборите! Вариант 2: да покаже, че трябва да му се отчитат за дейността си, била тя законна или не, и показва чрез кое лице( шефа на полицията във Бургас)

98

Анонимен

преди 6 години

До "Българското *** търпи 27 години..."Да, точно това е. Не отиват да спрат шума от джамии, сватби, минарета, и ромски купони, а спират най-оборотните заведения, които са пълни с европейски туристи, които носят милиони, заради които младите европейци идват тук и оставят по 2-3 хил евро! Пълна порнография, "българското ***" не трябва да търпи повече този театър !

97

Анонимен

преди 6 години

Аве ей bаsтуни такива, въпродните заведения не са до блокове, къщи и тн, това всичко е театър и симулиране на дейност, на иначе безсилната или по-скоро корумирана власт. Ако искат да се справят с престъпността, да аресуват Очи, Крави, Кокошки и други животни, а не някакъв си диджей. Това е фарс, пародия, бутафорна акция, пясък в очите !

fallback