fallback

Общ преглед

За поредно нападение на роми без причина алармира живеещият в Англия Христо Захариев във Facebook.

Инцидентът се е случил в село Дунавци, а нападателите са били около 25.

Нападателите на Христо били добре организирани, а водачът им бил Кольо Тарзана. Пробвали да го намушкат с нож, да го свалят на земята. Мъжът се разминал с леки порязвания по лицето, въпреки тежките удари по тялото.

Ромите откраднали телефоните и кредитните карти на Христо и неговите приятели.

"В България става страшно... призовавам всички да бъдат екстремно внимателни... понеже това е добре организирана престъпна група и опита ми на професионален охранител, видя закоравели добре организирани престъпници", пише живеещият в Англия българин.

Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора", но е шокиран от самото нападение. Благодари на опита си от бойните спортове, които са го запазили жив след нападението.

Мъжът обещава да търси правата си, надява се и органите на реда да свършат работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

119

Лили

преди 6 години

Егати измишльотината, тази статия я е мислил някой петокласник, който е гледал междузвездни войни.

118

WoLkov

преди 6 години

Че това вече не е новина, всеки ден стават такива работи. Ако такива ни бяха хайдутите като българите сега, не 500 години, а 10 000 щяхме да сме под турско иго. Българска работа. Ей, и аз не вярвах, ама станахме бетер еврог.йци изнежени. Преди сме воювали с империи, сега с едни роми не може да се справим! От днес.бг да не се напъват с такива статиики, новина ще бъде, ако българин пребие ром. Вярно е, че гн0мите бият на глутници, ама наш цивилизационен проблем си е, че не можем да се организираме

117

Виолета Димитрова

преди 6 години

Е-е , приятели, всички коментирате и коментирате , езиците си чешете ,и всички сте анонимни.Възмущавате се,питате "докога?" Ами ,да ви кажа : докато си покажете лицата и захвърлите всичко ,та застанете на жълтите павета.И ние , пенсиите , ще дойдем,че си патим най-много.Ама няма да стане ,защото трябва да тръгнете най-напред вие - нашите синове ,а вие сте ***!

fallback