119

Лили

преди 6 години

Егати измишльотината, тази статия я е мислил някой петокласник, който е гледал междузвездни войни.

118

WoLkov

преди 6 години

Че това вече не е новина, всеки ден стават такива работи. Ако такива ни бяха хайдутите като българите сега, не 500 години, а 10 000 щяхме да сме под турско иго. Българска работа. Ей, и аз не вярвах, ама станахме бетер еврог.йци изнежени. Преди сме воювали с империи, сега с едни роми не може да се справим! От днес.бг да не се напъват с такива статиики, новина ще бъде, ако българин пребие ром. Вярно е, че гн0мите бият на глутници, ама наш цивилизационен проблем си е, че не можем да се организираме

117

Виолета Димитрова

преди 6 години

Е-е , приятели, всички коментирате и коментирате , езиците си чешете ,и всички сте анонимни.Възмущавате се,питате "докога?" Ами ,да ви кажа : докато си покажете лицата и захвърлите всичко ,та застанете на жълтите павета.И ние , пенсиите , ще дойдем,че си патим най-много.Ама няма да стане ,защото трябва да тръгнете най-напред вие - нашите синове ,а вие сте ***!

116

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че тези последни нападения станаха по команда. Както и че дързоста и цинизмът при тях бяха безкрайни. Само наивник може да си мисли, че са случайни. А всъщност турция ползва джипси като своя маша и за отмъщение към българите. Да сте чули джипси с турци да се бият? Няма и да чуете.

115

ромел

преди 6 години

Чакай Ице справедливост в бг от така наречената съдебна с-***! Жалко че и българите не се организират в такива групи по интереси...

114

Дориту

преди 6 години

Же суис, да кажа!!!!!

113

Дориан

преди 6 години

Бе суис Христуу!

112

Карина

преди 6 години

"Христо определя себе си за "либерален човек с огромна търпимост дори към тези подобия на хора"ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМА! ХРИСТО СЕ ПОЗИЦИОНИРА В РОЛЯТА НА СЕБЕМРАЗЕЩ СЕ НАИВНИК, КОЙТО САМО СТИМУЛИРА СЛЕДВАЩИТЕ МРЪCНИ ЦИГAHCKИ БАНДИ ДА НАПАДАТ БЪЛГАРИ! САМО БОЙ ДО СМЪРТ ЗА ***,НАПАДАЩИ БЪЛГАРИ НА ГРУПИ! А НЕ КАТО "ХРИСТО", КОЙТО Е ХЕМ ПОЛИТИЧЕСКИ КОРЕКТЕН, ХЕМ ПРЕБИТ! АКО НАШИТЕ ДЕДИ БЯХА КАТО ХРИСТО, ОЩЕЩЯХМЕ ДА НОСИМ ФЕСОВЕ! ЯЗЪК, ЧЕ ИМА ТОЛКОВА НАИВНИ ХОРА!

111

д-р Исня

преди 6 години

Силни сме! Ако го бяха убили, щеше да спечели месец внимание по форуми и беседи, а сега само ден-два. Общо взето - не си заслужава. Пали, газ и тръгай!

110

Анонимен

преди 6 години

И до кога така??!!...............Пък после питате за кого били бесилките на бул.Христо Ботев!!

109

Анонимен

преди 6 години

До гостенинПука им на "патриотите". Те вече така се вцепиха във властта, че докато не се насмучат като досегашните - а то, *** насмукване няма, считайте че до гроб ще ни грабят... Никакви жласове не губятт... защото изборите у нас несавъпрос на гласове...

108

хм до Емигрант

преди 6 години

Че те всички напуснаха ,бабите ли да скачат или работниците дето не могат да вържат месеца от сметки.Нали се досещаш ,че в такива зад граница са и парите, и възможностите.

107

емигрант

преди 6 години

Направо ме изумявате българи, как сте толкова издръжливи. Колко още можете да понесете да се гаврят с вас управляващите. Десега всеки с малко самоуважение, щеше да се ядоса. Ако нямате достойнство, то поне инстинкт за самосъхранение нямате ли ???

106

ХМ

преди 6 години

В България трябва да си супермен за да оцелееш ,да можеш да се биеш с 20 ***.Да имаш енергия за 18 часови смени на по 6 дена,да вегетираш ,да издържаш на студ и глад.

105

Анонимен

преди 6 години

Мъжът обещава да търси правата си,..............за какви ПРАВА мечтае това момче ? отивай си на острова,и повече не се връщай тук. те съдийка във варна изнасилили,ти права търсиш....

104

Анонимен

преди 6 години

Кои са организаторите на тези "групички" и какви доходи и имущество имат те и семействата им? Кои са потърпевшите хора и каква социална политика се предприема в тяхна защита? Какви граждански прояви могат да действат легално и по законен начин да предотвратяват тези престъпления още в зародиш? Това и още много други са неудобни въпроси, на които властта не желае да отговаря.

103

Анонимен

преди 6 години

Събитията се развиват по-бързо от всякога и би била любопитна информация колко подобни престъпни групи, групички, индивидуални рецидивисти на свобода и пр. противодържавни формирования функционират на територията на Република България. За един сравнително малък град, какъвто е Дунавци, това вероятно е доминиращата група, но едва ли е единствената от подобно или близко естество.

102

БУГАРИН

преди 6 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ББ И ГЕРБ

101

Васил

преди 6 години

До From the UKУправляващите отдавна са си решили и охраната на техните деца, и не им трябват парите от нашите данъци . А като стане нетърпимо, ще се изселят в чужбина и те. Да му мислим обикновените хора . В никоя от бившите соц страни няма такова ненаказано насилие , грабежи и безсилие вече да се справим

100

гостенин

преди 6 години

С всяко подобно нападение на етническа основа патриотите губят стотици гласове.