Снимка: архив, Булфото
fallback

Младеж на 20 години от Балчик е с опасност за живота след тежка катастрофа, съобщават от МВР-Добрич.

Инцидентът е станал след като лек автомобил "Ауди А3", управляван от 27-годишен мъж, движейки се от Албена към Балчик с несъобразена скорост, губи контрол над колата, напуска пътя и се удря в уличен стълб, след което се преобръща по таван.

Водачът и пътувалия в него 20-годишен младеж са транспортирани до Центъра за спешна медицинска помощ в Добрич.

Шофьорът е в отделението по неврохирургия на добричката болница, със смачкан ломбален прешлен, без опасност за живота.

По-сериозни са травмите на неговия спътник. Той е транспортиран до болница "Св. Анна" във Варна, където е настанен в отделението по реанимация, а животът му е в опасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

в какъв стил се бори.

14

Анонимен

преди 6 години

Винаги шофьорите се съобразяваат с каква скорост да шофират, но "несъобразена скорост" като причина за катастрофа няма. За да е причина, трябва да можеш да определиш предварително с каква скорост да шофираш, т,е, ореди да стане катастрофата, а това е невъзможно. Определение на "несъобразена скорост" те изкарва винаги виновен, а то не е така. Определението на КАТ е, че това е скоростта, скоято си се движил, когато е станала катастрофата, независимо дали си карал с 0,1,2,5,10,30,или 50 км/час.

13

Анонимен

преди 6 години

В събота след катастрофата край Бургас много изказаха мнение на възрастните да не се дава да карат. Аз пък след тази катастрофа ще кажа да не се дават книжки на младите докато не навършат 33 години

fallback