Снимка: архив "Булфото"
fallback

Тежка катастрофа между джип и мотор отне живота на двама души.

Трагедията се е разиграла тази сутрин по пътя за границата с Македония, по пътя между Петрич и Златарево.

До сблъсъка се е стигнало след като джипът, който пътувал към Златарево, завил вляво, за да влезе в крайпътен имот. Зад него с висока скорост идвал моторът с двама пътника. Мотористът не успял да намали скоростта си и се ударил силно в лекия автомобил.

37-годишен мъж, който управлявал мотора и пътуващият зад него 16-годишен младеж, са загинали на място, съобщи bTV.

Според очевидци моторът е изпреварвал колоната зад джипа и се е движел с висока скорост.

И двамата загинали са от Петрич. Загиналият водач на мотора Марин Димитров бил запален по високите скорости. Шофьорът на джипа е отведен за кръвна проба за алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Ганчо

преди 6 години

Жалко за загиналите. Но мотоциклетистите в момента в който се качат на мотора стават други. Изменя им се мисленето и смятат, че всички трябва да ги пазим , а те да карат като луди. Никои не може от тях да обясни защо на стотния метър трябва да карат със 100 и нагоре километри. Като легне на масата да го кърпим, първата му дума след излизане от упойка е - Докторе ще мога ли да карам.

44

Анонимен

преди 6 години

правилата за движение по пътищата са еднакви за всички , така че едва ли мотористът е карал с 50 . което автоматично значи , че е виновен . не съжалявам за загубата му.

43

Анонимен

преди 6 години

Движението на мотоциклетистите и велосипедистите е безумно.Не се съобразяват с никой и с нищо Трябва ние да ги пазим,а те са далеч от правилата за движение.Господ да ги пази ,но мисля че тези няма да са последните.

fallback