Снимка: visualhunt.com
fallback

Бургас за втора поредна година бе отличен със специална награда за най-динамично развиващ се технологичен град на годината. Това съобщиха от Българската аутсорсинг асоциация.

Награждаването бе на официална церемония в Бургас, на която аутсорсинг асоциацията и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) наградиха усилията и постиженията на българските фирми от сектора на изнесените услуги и ИТ сектора, инвеститорите и местните власти.

В категорията, която е за партньорството и осигуряването на най-добри условия за растеж на сектора бе отличена София, съобщи БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 6 години

Специално пък бургаското море е една клоака, отдавна повечето българи предпочитат Гърция, по-хубаво море, перфектна храна,малки курортчета, не е лудницата и бетона на слънчака, пък и мутри не се виждат

19

Боргаслия

преди 6 години

въйййй много и яко на моста въййййй,и на седми пост капана да жулиш попчета и бургаско....въййй

18

555

преди 6 години

Бургас е тотално дъно. Там не само, че няма ИТ сектор, но няма и никакви инвестиции и квалифицирани работни места. Обаче, кметът на Бургас владее пиарът до съвършенство. В Бургас кьорава фирма не е стъпила, камоли от ит сектора, който се свежда до гаражен алъш- вериш. Единственият инвеститор в Бургас е общината, която усвоява евро пари и лей асфалт и лепи стиропор по проектите за саниране. Друго няма.

fallback