20

Анонимен

преди 7 години

Специално пък бургаското море е една клоака, отдавна повечето българи предпочитат Гърция, по-хубаво море, перфектна храна,малки курортчета, не е лудницата и бетона на слънчака, пък и мутри не се виждат

19

Боргаслия

преди 7 години

въйййй много и яко на моста въййййй,и на седми пост капана да жулиш попчета и бургаско....въййй

18

555

преди 7 години

Бургас е тотално дъно. Там не само, че няма ИТ сектор, но няма и никакви инвестиции и квалифицирани работни места. Обаче, кметът на Бургас владее пиарът до съвършенство. В Бургас кьорава фирма не е стъпила, камоли от ит сектора, който се свежда до гаражен алъш- вериш. Единственият инвеститор в Бургас е общината, която усвоява евро пари и лей асфалт и лепи стиропор по проектите за саниране. Друго няма.

17

Burg

преди 7 години

Според ралични класации за аутсорсинг в ИТ, България заема 7-9 място- първата европейска страна, след разбира се Индия, Китай, Малайзия и др в Азия. Но може би и те имат предвид София.

16

НСИ

преди 7 години

София, Стара Загора и Варна.Само тези градове растат демографски.

15

Анонимен

преди 7 години

София и Варна са най развиващите се градове. Всичко останало върви надолу.

14

Анонимен

преди 7 години

Абе направо, силиконова долина, нямат стигане! То са иновации там, то са роботостроене, то са нови микро технологии света да ни завиди!

13

Анонимен

преди 7 години

След като са дали награда , да посочат поне една фирма , поне една обява за работа в Бургаския ИТ сектор .. това е пълна измама в Бургас няма нищо..

12

Анонимен

преди 7 години

Бургас няма традиции в ИТ софтуер и хардауер.. не са имали никога технически или класически университет.. Една дупка освен нефтохима няма никой , другото чистачи не кезефи камериерки .. Бяха бабаити през комузма , че ченечеха валута. и живееха на конрабанда.Сега са две нули..

11

Анонимен

преди 7 години

Няма да намери поне една обява за работа за програмист в Бургас ще го черпя..

10

опетков

преди 7 години

До Анонимен Всичко в Бургас, а и не само беше съсипано и ограбено от червените мафиоти далеч преди ГЕРБ да се пръкне на хоризонта.

9

Анонимен

преди 7 години

Бургас няма нищо , никакви информоционни технологии , освен обичайните отверкаджии севизни техници , нищо не се търси на пазара на труда.. Никакви програмисти , никакви хардуеристи ..

8

Burg

преди 7 години

Бургас имс нещо, което София и много други градове нямат. Нарича се "море". А как се нарича всичко далеч от морето?

7

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново не казвате. Това,че Бургас и София са най-добре е видно и без изследване. Мене ме интересува друга класация- на най-бързо загиващия град в България.Според мене това е Русе, който вече е около 90 000 жители от доста над 100 000. Наскоро пловдивски хотелиер закупи няколко картини от галерията на русенските художници и остана безкрайно изненадан,че в Русе няма нито една частна галерия.

6

бургазлия

преди 7 години

Фирмите за аутсорсинг не могат да уловят шарани в София, затова се местят в Бургас. Това означава тази статия.

5

Елемаг

преди 7 години

Бургас се "развива" защото се изсипват 1 милиард на година от ГРОБ!!Абсолютно безпричинно и неоправдано.Там има само зони за наеми.Няма никакво производство или поне не за тези 300 000 .Печелят на сляпо проекти защото ГРОБ така иска!!!Но оня от горе не е сляп.И ще дойде Видовден за Боко,да му се търси сметка защо крепи така едни без повод ,за сметка на други,които от работа бял ден не виждат, по другите градове!!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Искам градовете в провинцията да се развиват два пъти по-бързо за да се облекчи София. Но живеещите в тези градове трябва да натискат управите им, за да не крадат и лъжат толкова, да не богатеят и слугуват на Бай ***. В малките и средни градове ако има инвестиции, а не провинциални велможи, ще е много по-добре. У нас в тези градове има по една група велможи които не мислят за съгражданите си, а за тумбаците и сметките си. В София е най-голямата крадла, Картофка. Тя гепи но дава на Бай *** и нищо

3

Анонимен

преди 7 години

Бургас значително изостава от съседа си Варна.

2

Анонимен

преди 7 години

Честно казано, всичко е заради руснаците... Ако ги нямаше, градът щеше да е провинциална дупка от типа на Сливен или Разград....

1

Анонимен

преди 7 години

И всичко това под мъдрото ръководство на партия ГЕРБ. Преди правеха кораби сега ще строят космически кораби.