Снимка: Dnes.bg
fallback

40-метров надпис "Аз съм българче” вече се извисява над Сопот. Надписът е част от проекта за създаване на галерия на открито в подбалканския град, с който трябва да се повдигне патриотичния дух.

Първите думи от стихотворението на Дядо Вазов е изграден в историческата местност Трапето.

Кампанията в Сопот започна с огромна рисунка на Иван Вазов върху саниран блок. Скоро и на други жилищни сгради ще се извисят ликовете на братята на Патриарха на българската литература – генералите Георги и Владимир Вазови.

Краят на проекта предвижда огромен лик на Апостола на свободата Васил Левски в квартал Анево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

само надписи не са достатъчни. кампания по ограмотяване трябва като писане и четене, правилно изговаряне на думите и структуриране на изреченията. липсва граматиката навсякъде по телевизи, вестници, парламента е пълна трагедия по български. само ***, които се правят на умни с много умни думи, които не съществуват в речника. а на ваъов това няма да му хареса изобщо.

11

Бай 100ЯН

преди 6 години

Сопот ,Карлово ,Калофер на най-чистите Българи.Там Ислямисти не виреят.Има малко *** но те са Култивирани и няма проблеми с тях.Хората са Модерни Родолюбци с висок за България стандарт на живот заради военния завод в Сопот и НАТОвското военно поделение в Карлово.Хората там с гордост развиват от дълги години Военната промишленост с която основно се избиват Ислямисти в близкия изток.

10

ура патриот united!!

преди 6 години

До некакъв дето е над всичко!!! Верно вулгарите са велик народ и напук на всички ще са такъв и занапред!Само дето не могат и не искат да се видят отстрани кви са жалки несретници бре! Иначе по нахалство,селяния и простотия са номер 1 в Галактиката бре!Номер 1 са и във всички негативни класации!А иначе самочувствие без милиграм покритие!пп-Няма световно престъпление през XX век в което да не са замесени вулгари!В този исторически аспект са номер едно бре!

fallback