Снимка: архив, БулФото
fallback

Тъст простреля зетя си днес в ранния следобед. Кървавата вендета станала заради спор за ливада и няколко бали със сено в село Крива бара. Това съобщиха от ОД на МВР- Монтана. Скандалът избухнал между 62-годишния Асен Н. и бившия му зет Симеон В.

Тъстът косял ливада и прибирал сеното, когато срещу него връхлетял 37-годишният Симеон В. Бившият му зет, който имал две деца, но се развели с дъщеря му, твърдял, че мястото е негова собственост, пише "24 часа".

Първоначално двамата мъже се разбрали и се прибрали по домовете си, но кръвта на зетя кипнала, грабнал брадва и отишъл да се саморазправя. Преди да замахне обаче, Асен извадил пистолет, незаконно притежаван и за да се защити, го застрелял с четири куршума.

На мястото на кървавото убийство веднага пристигнал дежурен патрул от РУП -Лом. Възрастният мъж е задържан за 24 часа в ареста в Лом. Предстои да му бъде повдигната постоянна мярка "задържане под стража".

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Силвияя

преди 6 години

До ЖоЗащо вярвате няма нищо вярна от тази статия, Симеон не е носил НИЩО в ръцете си, нито са се карали за сено или бали , ливади..... нищо абсолюгтно от това не е вярно. Убиеца Асен го е застрелял умишлено с три куршува в гърба, Симеон пада на земята и от Упор четвъртят в сърцето , умира на място. Скъпи граждани един невиннен човек си е отишъл от този свят, може само да кажем Лека му пръст! Не пишете вашите изказвания по тази тема, когато не сте наясно !

19

Силвия

преди 6 години

До АнонименЗащо, вярвате на журналистите, няма нищо вярно в горе написаната статия освен имената на хората, Симеон не е носел АБСОЛЮТНО нищо каква брадва какви са тези глупости, в гръб е застрелян пада на Земята и въпросният Асен от упор с четвъртия куршум в сърцето. Спрете скъпи граджани, когато не знаете истината да кометирате!Асен го убиллл умишлено!

18

Жо

преди 6 години

САМО ЧЕ в съда определят като неизбежна самоотбрана един изстрел. Втори, трети, четвърти изстрел се считат за умишлено доубиване на противника. Особено, ако стрелящия не е получил никакво нараняване. Онзи е носил брадва, но трудно ще се докаже, че е замахнал да го удари. Няма свидетели. Абе, много турски сериали "възпитават" простолюдието на България.

fallback