Снимка: архив, Булфото
fallback

Шест са постъпилите оферти в обществената поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане на електронна система за събиране на тол такси от автомобилите над 3,5 тона, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Oще по темата

До 17.00 ч. днес те се подаваха в деловодството на АПИ. В КЗК са постъпили и три жалби.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 19 месеца. Индикативната й стойност е 200 млн.лв. без ДДС. Тол системата ще замени сегашните винетки за събиране на пътни такси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Как

преди 6 години

Как смятат да ги избият тези милиончета? Направо сме хлътнали още по яко. Затъваме затъваме и вече не само сме последни в ЕС но скоро Сомалия ще ни задмине.

11

Робство

преди 6 години

Честито на новото старо робство. Когато ще си плащаш че си решил да отидеш в друг град тоест използвал пътя.Покорни сме като агънца пред кланницата и по тази схема ще има още такси, толове, само и само държавата да събира пари които после изчезват някъде.Робството продължава с пълна сила, само султана се сменя.

10

Анонимен

преди 6 години

Много сме търпеливи и покорни, много!!! Това дава смелост на крадливите герберуги да правят каквото си искат. А знаете ли колко са страхливи, идея нямате! Особено онзи дебел и безкрайно нагъл чичка от Банкя. Един протест от 10-20 000 и са заминали. Трябва да се организираме защото освен да ни пият кръвта и ни предават и продават, друго за България не правят!

fallback