12

Как

преди 6 години

Как смятат да ги избият тези милиончета? Направо сме хлътнали още по яко. Затъваме затъваме и вече не само сме последни в ЕС но скоро Сомалия ще ни задмине.

11

Робство

преди 6 години

Честито на новото старо робство. Когато ще си плащаш че си решил да отидеш в друг град тоест използвал пътя.Покорни сме като агънца пред кланницата и по тази схема ще има още такси, толове, само и само държавата да събира пари които после изчезват някъде.Робството продължава с пълна сила, само султана се сменя.

10

Анонимен

преди 6 години

Много сме търпеливи и покорни, много!!! Това дава смелост на крадливите герберуги да правят каквото си искат. А знаете ли колко са страхливи, идея нямате! Особено онзи дебел и безкрайно нагъл чичка от Банкя. Един протест от 10-20 000 и са заминали. Трябва да се организираме защото освен да ни пият кръвта и ни предават и продават, друго за България не правят!

9

ЗиЛ

преди 6 години

Винетка + Тол + данък ПС + акциз в горивото+ ГО+ ГТП + разбити пътища и къдрава магистрала ! Стоя и се чудя, дойната крава ,наречена Бг шофьор с колко вимета трябва да е ???

8

Анонимен

преди 6 години

Герберастките разбойници ще се обогатят с още няколко милиончета.

7

ЦАРО

преди 6 години

Първо ще е за камоинит а след това за всички ,ТОЙ рамене нема .. Вервайте Ми.

6

Анонимен

преди 6 години

Шофери, вие сте най-долнопробната *** в тази ***, в която живеем.

5

Анонимен

преди 6 години

Шофери, докарва ли ви топли вълни снимката над статията?

4

men

преди 6 години

намерих одита на поръчката ама не пише колко са дали. подръжката е около милион и половина два на година обаче приходите им са над милиард и половина. сега че питам некой швейцарец да намери точната сума на поръчката и в некоя от следващите статии ще пиша.

3

men

преди 6 години

забравих на партизанското унуче сфинетка 30 милиона консултантски и по 15% от цената на винетката. и тя душа носи се пак и дзадник 2 декара храни.

2

men

преди 6 години

и не забравяйте че това е първият транш. после ше има не сме готови требват още 50 милиона. после ше има готови сме, сега за пускането, лентички ала бала още 50 милиона. после ше има нещо не работи 100 милиона за ремонт. после вече почва подръжката по 40 милиона на година. хващам се на бас че накрая ще сме вътре.

1

men

преди 6 години

200 милиона... верно ли бе? на печелившите честито. сега ще направя справка колко струва системата в швейцария и ще публикувам намереното тук.