Снимка: Булфото, архив
fallback

Млад мъж е бил ранен при инцидент във Владая снощи.

Той е бил прободен с нож при спречкване с 15-годишен ученик в столичен автобус.

Ученикът е бил нападнат от петима мъже, съобщава bTV. Неговата версия е, че ножът е паднал от един от нападателите и с него той е опитал да се защити.

Дали е така предстои да се изясни. По случая е образувано следствено дело.

Причината за спречкването все още не е ясна.

Раненият мъж е на 22 години. Той е откаран в "Пирогов" без опасност за живота. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Лили

преди 6 години

Познавам този 22 годишен "мъж",който се държи като пиклъо. Това си е самозащита от 15 годишното момче и не би трябвало да бъде съдено,както казах познавам 22 годишния и смело мога да кажа,че не е случайно ранен. Отвратително лигав и постоянно се занимава с такива неща! бие шамари на по-малки от него, за да се почувства силен и освен да краде на друго не са го възпитали. Дайте му на него и на другите 4,които са били там да тормозят кучета,които крадат само. Заяли са се с малолетното лице от скука

15

Каката

преди 6 години

С тоя защитен вид проблемите предстоят......и ще избухват като гноен цирей,защото има закони,но се тълкуват както дявола -евангелието за защитения вид.....другите....кучета ги яли....нали пълнят хазната с данъци!?

14

номер2

преди 6 години

Петима мъже с ножове нападат един пубер! Пуберът, като Рамбо, или като Чък Норис, отнема ножовете им и започва да ги мушка! Хайде, стига бе! Много *** версия! Вероятно измислена от милиционер!

fallback