16

Лили

преди 7 години

Познавам този 22 годишен "мъж",който се държи като пиклъо. Това си е самозащита от 15 годишното момче и не би трябвало да бъде съдено,както казах познавам 22 годишния и смело мога да кажа,че не е случайно ранен. Отвратително лигав и постоянно се занимава с такива неща! бие шамари на по-малки от него, за да се почувства силен и освен да краде на друго не са го възпитали. Дайте му на него и на другите 4,които са били там да тормозят кучета,които крадат само. Заяли са се с малолетното лице от скука

15

Каката

преди 7 години

С тоя защитен вид проблемите предстоят......и ще избухват като гноен цирей,защото има закони,но се тълкуват както дявола -евангелието за защитения вид.....другите....кучета ги яли....нали пълнят хазната с данъци!?

14

номер2

преди 7 години

Петима мъже с ножове нападат един пубер! Пуберът, като Рамбо, или като Чък Норис, отнема ножовете им и започва да ги мушка! Хайде, стига бе! Много *** версия! Вероятно измислена от милиционер!

13

Щирлиц

преди 7 години

Нещо за хелзингския комитет няма ли да напишете?Или на него не му плащат за такива случаи?***.

12

Анонимен

преди 7 години

И мен да ме нападнат петима, не нож, ами базука ако имам ще извадя. Без значение дали са шведи, индийци и всякакви други измети. Що не идват един по един като мъже? Да видим съда колко е справедлив сега. Или пак ще ръсят глупости - използване на неправомерна сила. Неправомерна в случая може да е ако хлапето извади Калашников

11

Анонимен

преди 7 години

И какво се оказа, според ТV-новините? Петима пълнолетни роми без причина са нападнали българче, ненавършило 15 години! Ударили го с бутилка по главата, половината му лице било смазано.Но момчето се оказало куражлия и хакнало единия швед с изтървания от самия него нож.Това е историята, разказана накратко от свидетели.

10

Анонимен

преди 7 години

А стига с това " детство без решетки ",а ги вкарвайте в пандиза че се изтрепаха!

9

Анонимен

преди 7 години

До Гошо Ок разбрах мислим еднакво но ножът не е нещо неестествено стига да не се вади за щяло и нещяло а само за неизбежна само отбрана. Ромите ни превземат а ни се бием по между си...

8

Гошо

преди 7 години

За какво се бориш ти бе ?? Не можеш ли да четел или?? Подкрепям момчето , с право го е наръгал.Доколкото става ясно от зле написаната статия , един от петимата е изпуснал ножа и момчето се е възползвало от момента.

7

Анонимен

преди 7 години

До Гошо Гошко има и друг вариант ти ако те нападнат 3-4 а ти си сам не е ли нормално да извадиш нож ?

6

Гошо

преди 7 години

Браво младеж , добре си се защитил .Така трябва като носят ножове и се правят на мъже, заслужават да ги ръгат.Не смейте да го съдите , човек има право да се защити.

5

Анонимен

преди 7 години

До Burzum Щом нападателите са 2 и нагоре а ти си само може и да ръгаш с нож или пистолет,аз лично така бих направил ако в момента съм въоражен!

4

Гербаво време

преди 7 години

Ако баща му е гербав, може да си му'шка когото поиска!

3

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбрах 5ма са скочили на ученк някакъв. Последния е изкарал нож и в резултат единия от 5та е в болница. Както вече писах, виждате вече всеки ден такива новини. Гответе се за още. Чалго-мутренска държава. Какво да се прави. От премиера та до последния. Без четящите тука естествено.

2

СС

преди 7 години

До АнонименТо като видиш кой е автора-напълно нормално. Тва момиче освен да пуска пропагандиращи снимки за друго не става.Горката не може да свърже две изречения на кръст..

1

Анонимен

преди 7 години

Нищо не ви се разбира. Ранения ученик е на 22г ли? И с кого са били петимата мъже?Мноооого зле