Снимка: Булфото, архив
fallback

81-годишна жена е станала жертва на телефонна измама със сумата от 3 000 лв. Това съобщиха от полицията в Монтана.

Вчера по обед измамената жена сама се свързала с полицията. Разказала, че същия ден неизвестен мъж се обадил на стационарния ѝ телефон, представил се за инспектор Иван Лазаров от криминална полиция и я заблудил, че се провежда полицейска акция за задържането на група телефонни измамници, а тя трябва да окаже съдействие на полицията.

По указанията на мнимия полицай за залавянето на престъпниците жената изхвърлила през терасата на четвъртия етаж на блока, в който живее, платнена торба, съдържаща 3 000 лв., златен пръстен с тегло 6 грама, златен пръстен с тегло 4 грама, златна брачна халка с тегло 4 грама, сребърен пръстен, 40 сребърни монети с лика на цар Борис, кутия с 5 юбилейни монети издание на Българска народна банка, дипломата си за висше образование и други документи. Местопроизшествието е посетено от служители на РУ Лом.

По случая е образувано досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

КРЕДИСИМО

преди 6 години

ТРЯБВАТ ТИ ПАРИ ???????????? ЗВЪНИШ НА БАБА И ХОППППППППП

15

Нико

преди 7 години

До коментар 13 :) Ясно ,кратко и съдържателно :)

14

Анонимен

преди 7 години

Абе, не може да не се вземе в предвид, че колкото повече остаряват, толкова по-изглупяват. Много от тези са наивни, живели в други времена, когато хората си помагаха безрезервно.И точно от това се възползват манга.лите. И не може да не им признаем, че са станали доста добри. И в съчиненията, и в психолгията.И разбира се, в подкупите на разни органи които няма как да не са замесени.

fallback