Снимка: архив Булфото
fallback

Мъж е загинал, след като е бил блъснат от автомобил на АМ "Хемус" в района на с. Жерково. Това съобщиха за "Фокус" от пресцентъра на МВР.

Сигналът за инцидента е подаден около 08.30 – 09.00 часа. По първоначални данни един човек е загинал.

Човекът е излязъл от автомобила си на АМ "Хемус" и е бил ударен от друг.

Автомобилът, който го е блъснал е на мястото на произшествието. Движението се регулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

голЕм смЕх

преди 7 години

До Анонимен 22 и откъде пари в тая просташка държава,както я наричаш,като народа не плаща нищо,държавата тегли заеми за да плаща безбожните незаслужени с нищо,заплати и пенсии,тръгнал си да се сравняваш с белите държави,ами там щяха да го оправят бързо,ама...там хората плащат ДАНЪЦИ,ти знаеш ли какво е това

21

Божеее

преди 7 години

Ама като чете човек по форумите колко експерти по пътна безопасност има, колко познавачи на закона, колко професионални шофьори и започва да се чуди това на пътя същите хора ли са, от Марс ли са дошли... И обикновено не знаят каква е била обстановката, ама коментират, плюят, кълнат. Бъдете малко повече хора!!!

20

Тетевен

преди 7 години

Бъдете малко повече хора или поне опитвайте. Как може толкова гадости да изпишете за човек слязъл да помага след катастрофа. Чудя се, ако изпадне някой от вас в такава ситуация дали ще гони искащите да му помогнат за да не нарушат закона за движение по пътищата?

fallback