22

голЕм смЕх

преди 7 години

До Анонимен 22 и откъде пари в тая просташка държава,както я наричаш,като народа не плаща нищо,държавата тегли заеми за да плаща безбожните незаслужени с нищо,заплати и пенсии,тръгнал си да се сравняваш с белите държави,ами там щяха да го оправят бързо,ама...там хората плащат ДАНЪЦИ,ти знаеш ли какво е това

21

Божеее

преди 7 години

Ама като чете човек по форумите колко експерти по пътна безопасност има, колко познавачи на закона, колко професионални шофьори и започва да се чуди това на пътя същите хора ли са, от Марс ли са дошли... И обикновено не знаят каква е била обстановката, ама коментират, плюят, кълнат. Бъдете малко повече хора!!!

20

Тетевен

преди 7 години

Бъдете малко повече хора или поне опитвайте. Как може толкова гадости да изпишете за човек слязъл да помага след катастрофа. Чудя се, ако изпадне някой от вас в такава ситуация дали ще гони искащите да му помогнат за да не нарушат закона за движение по пътищата?

19

Анонимен

преди 7 години

14 Вярно и аз не ти разбрах нищо. Я пак ни обясни какво се е случило! Но този път си обмисляй внимателно думите.

18

Анонимен

преди 7 години

до 17 Говориш простотии, бе човече! Как ще ударя някой в аварийната лента и ще изгубя контрол, че да прелетя през двойната мантинела и през двете ленти за насрещно движение, че да се озова зад оградата на магистралата? Това и Стивън Спилбърг няма как да го измисли. Ти маллоумен ли си какъв си?

17

14

преди 7 години

Идете и вижте,ама нали сте философи!После се чудите,на как стана,аз великия шофьор!

16

Анонимен

преди 7 години

до 14 Ти ми разби детските фантастични мечти с описанието си! )))))

15

Анонимен

преди 7 години

до 14 Да ти имам обяснението... значи автомобил удря човек излязал в аварийната лента от автомобила си и се преобръща по таван и прелита през ЛЕНТА за Насрещно движение? Уахахаххаххахахах.....Това да не ти е първостепенен път, бе?

14

Идиоти

преди 7 години

Човека е слязъл да помогне.*** което го е блъснало е прелетял 10метра и е зад оградата по таван.Вътре има двама пострадали.С каква скорост е карал за да прелети през лентата за насрещно движение?Няма по *** шофьор от българина.Никаква култура,никаква съобразителност на пътя,безмислени маневри,незпазване на дистанция,рискови изпреварвания.Кара като сякаш е безсмъртен.

13

Колега

преди 7 години

Стига сте коментирали без да знаете цялата картина. Загиналият човек служител на "Автомагистали" ЕАД и е поставял конуси и знаци, защото преди това е имало инцидент.

12

Анонимен

преди 7 години

По закон нямаш право да спираш в аварийна лента, освен ако няма повреда на автомобила ти! Толкова за тоя умрелия!

11

Анонимен

преди 7 години

до 5 Ти *** ли си, бе? През 30 километра има паркинги на Тракия и Хемус където има монтирани химически тоалетни.Боже колко тъппанари в тази страна има не е истина.И да няма тоалетни, има паркинги- можеш да влезеш на паркинга и да се изпикаеш в тревата на 50 метра от магистралата...тъппанар такъв!

10

Анонимен

преди 7 години

Докато има хора "мислещи" като номер 7 boyko.uzunov, няма да се оправим.

9

не е за смЕх

преди 7 години

Аре ако обичат разните критикари да се спрат за малко първо да разберат за какво иде реч, че както винаги в този сайт информацията е закъсняла и неточна човека е спрял за да помогне .

8

Анонимен

преди 7 години

А ти можеш ли да посочиш по магистралите на Западна Европа поне една тоалетна?

7

boyko.uzunov

преди 7 години

Основен закон на бъл.шофьор-законите са за другите не за мен!

6

Анонимен

преди 7 години

бил е служител на АПИ спрял да помогне на двама катастрофирали и е бил пометен от нов Софиянец каращ с голяма скорост ,всичкия *** от страната отива към столицата

5

до 4

преди 7 години

Можеш ли да посочиш някъде по магисралите в България поне една тоалетна?

4

Анонимен

преди 7 години

до 1 Е къде е слязал да пикае, бе в аварийната лента ли?

3

Анонимен

преди 7 години

Колко трябва да си пррооооост за да умреш по такъв начин ????