Снимка: архив, Булфото
fallback

Почти 90% от туристите, които ще пристигнат за Великденските празници по Северното Черноморие, са румънци, съобщи председателят на Регионалната асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в Добрич Димитър Димитров.

По думите му, записванията за Великден са приключили преди 20 дни.

Почти никъде в хотелите, които ще бъдат отворени в средата на април, няма свободни места.

Хотелиерите се стараят да приключат навреме ремонтите, за да посрещнат туристите за Великденските празници, с които се открива и туристическият сезон, заяви Димитров.

В повечето комплекси ще има специално Великденско меню, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

опетков

преди 7 години

До Анонимен Ел. енергията ще поскъпне с ужасния 1%, т.е. с 0.2 ст.

13

Ружа

преди 7 години

До Анонимен Как да нямаме пари да ходим до Румъния? Има екскурзии за по-малко от двеста лева, цените на храната са същите както в България. Ти си мързелив и не работиш, за това нямаш пари да ходиш до Румъния. В Гърция всичко е лев към евро, но българите пак ходим там. Гърците не идват в България - не ги пускат, защото цяла Северна Гърция е населена само от българи и те искат присъединяване към България. Там жилищата в 80% са държавни. И те не са по-добре от нас.

12

Аноним

преди 7 години

Вярно, че много румънци идват по българското черноморие,румънеца когато е на почивка харчи пари.Но можем да привлвчем още толкова румънци ако осигурим сигурноста им.Голяма част ги е страх, че ще им откраднат колите и ще бъдат ограбени, има много случаи и минават транзит за Гърция.При един малък инцидент техните медии плюят България цял месец.Заради някои мишоци по черноморието стада целия туризъм а полицията си затваря очите.

fallback