14

опетков

преди 7 години

До Анонимен Ел. енергията ще поскъпне с ужасния 1%, т.е. с 0.2 ст.

13

Ружа

преди 7 години

До Анонимен Как да нямаме пари да ходим до Румъния? Има екскурзии за по-малко от двеста лева, цените на храната са същите както в България. Ти си мързелив и не работиш, за това нямаш пари да ходиш до Румъния. В Гърция всичко е лев към евро, но българите пак ходим там. Гърците не идват в България - не ги пускат, защото цяла Северна Гърция е населена само от българи и те искат присъединяване към България. Там жилищата в 80% са държавни. И те не са по-добре от нас.

12

Аноним

преди 7 години

Вярно, че много румънци идват по българското черноморие,румънеца когато е на почивка харчи пари.Но можем да привлвчем още толкова румънци ако осигурим сигурноста им.Голяма част ги е страх, че ще им откраднат колите и ще бъдат ограбени, има много случаи и минават транзит за Гърция.При един малък инцидент техните медии плюят България цял месец.Заради някои мишоци по черноморието стада целия туризъм а полицията си затваря очите.

11

Сандо

преди 7 години

румънците у нас, ние у гръция а гърците къде?

10

граничар

преди 7 години

А защо снимката е от турската граница и идващите да гласуват с двойното гражданство. Дано го отменят патриотите.

9

до 8

преди 7 години

Я ми кажи,кое по-точно си го купуваш за 50лв ,дето струва 120лв в БГ,че нещо не се сещам.ДДС-то го намалихаа преди 2г,когато беше служебно правителство,таака че,недей да заблуждаваш хората.Има неща ,които сапо-евтини,но не с такава разлика,да не говорим за цени на алкохол,цигари,горива и др.Аз щото съм *** и си ги купувам от БГ,нищо че живея от 10г в Букурещ,единствено някои от храните са по-евтини.

8

Анонимен

преди 7 години

По леко да не се изпържите? Като гледам прогнозате ще се печът на дъждовни облачета цяла седмица. Това в кръга на майтапа. Но иначе времето ще вали. Та Ромънчетата си паднаха на пъпа с този министър. Намали им ДДС-то а от там всичко падна драстично. 9 % е ДДС за храната и лекарствата. Редовно отскачам до Румъния и си пазарувам. Това което го купумвам там за 50 лв. в бг ми излиза 120 левчета. Абе изобщо си имаме държава да си я качите на х.я и да си я носите!

7

Анонимен

преди 7 години

Браво преди 10 години по това време само чайки имаше по курортите! Браво на България и Румъния правят големи крачки напред ! Много завист се вижда в много държави и хора в България за успехите!Но това няма да попречи на България да напредва .... говорете си за това е демокрация :))) Руснаците идват и Седат по цял ден с гривните... Румънците карат коли , плащат бензини , винетки, пазарят от магазините !

6

Анонимен

преди 7 години

Зоомънци*Тия са по зле от българите

5

bruxelles

преди 7 години

Hem se oplakvat che im kradeli kolite, i pak idvat rumanska mu rabota.

4

Анонимен

преди 7 години

Щом е докарахме до там че да работим за Румънците значи сме ударили дъното. Честито.

3

Анонимен

преди 7 години

До 1За това ли не идват руснаци? Или ходят за Великден в Турция?

2

Анонимен

преди 7 години

А българите нямат пари да отидат и до Румъния. Само гербаджийските ггалоши могат да си позволят почивка до Гърция, евентуално.

1

Анонимен

преди 7 години

То че ще се наплълни - ще се напълни, *** как ке ги одерат с новите цени на газа и ел.енергията!