Снимка: Dnes.bg
fallback
Общ преглед
Пиян шофьор причини тежка катастрофа на пътя Пловдив-Карлово в района на село Труд. Той е задържан от полицията, а едно момиче е в болница със счупен крак. 
 
53-годишният водач навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил джип, който се преобърнал. След това пияният шофьор се забил челно в друг автомобил, чийто водач е ранен.
 
"Видях мъжа да се отклонява от пътя и да идва към нас, нямах време за реакция, освен да се опитам да отбия от пътя, но се ударих в тротоара и от там се преобърнах, спасиха ни коланите", разказа пред Dnes.bg Васка Ел Зейн, която е управлявала преобърнатата кола.
 
При нея са пътували още две жени, които са се разминали с уплаха. 
 
Щетите по автомобилите са значителни. В кръвта на виновния шофьор са установени 1,63 промила алкохол.
 
"Най-вероятно беше заспал, защото не направи никакъв опит да ни избегне, това е безотговорно поведение на пътя", твърди още Васка. 
 
След сблъсъка едната кола се е качила на тротоара и се е озовала пред павилион за закуски. По чудо в този момент на това място е нямало хора. Другата е преобърната на шосето.
 
Заради инцидента се получи километрично задръстване, което стигна до село Граф Игнатиево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Ся да го пратят да кара кънки в Москва при Стависки

12

Анонимен

преди 7 години

като е пиян, доживотен затвор за назидание на всеки който си мисли че може да пие и да кара ей така.

11

Иван

преди 7 години

Много строги санкции за такива *** на пътя, примерно доживотна присъда без право на замяна и всичко ще е ок..... видя се че и глобите не стряскат "бедния" българин!

fallback