13

Анонимен

преди 7 години

Ся да го пратят да кара кънки в Москва при Стависки

12

Анонимен

преди 7 години

като е пиян, доживотен затвор за назидание на всеки който си мисли че може да пие и да кара ей така.

11

Иван

преди 7 години

Много строги санкции за такива *** на пътя, примерно доживотна присъда без право на замяна и всичко ще е ок..... видя се че и глобите не стряскат "бедния" българин!

10

до Еди кой си

преди 7 години

Поставянето под един знаменател на всички е доста примитивна практика!Това че автомобил е с пловдивска регистрация означава ли автоматично,че се управлява от пловдивчанин?Сигурно такива със софийска регистрация само софиянци ги карат?Май не,а?

9

Анонимен

преди 7 години

Явно се е доверил на дългогодишният си опит /съдейки по възрастта/ като шофьор и е решил че ще си стигне до вкъщи въпреки сериозната доза алкохол която вероятно е приел. Абе.. като си шофьора в компанията, по-добре е да преядеш отколкото да се напиеш.

8

Сашо ГЕРБ

преди 7 години

Бойко, щеше да ги плаши пияниците със сваляне на табелите на колите .Е сега му е спукана работата на пияницата, да му намерят табелата на помляната кола И ДА МУ Я СВАЛЯТ ...! КРАЙ, уплашиха го ! Тоя пияния, ще е комунист, определено.

7

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде, в европейска България никой не пие алкохол....

6

Бай Тошо

преди 7 години

На момчето което уби трима души (пак от Пловдив) му дадоха само 4 годни!!!Този може да го пуснат и условно.Пародия... няма справедливост в тази държава.

5

Архимандрит Груйчо

преди 7 години

Ще гласувам за тоя, който обещае да вкара в Наказателния Кодекс публично е...е за каращи пили...

4

ник

преди 7 години

И на мен се е случвало да карам пиян. Никого не съм ударил. Но като трезвен, имам в актива си двама пешеходци на пешеходна патека, един моторист, и двама други. Спрете алкохола. Не карайте пияни.

3

Трол Горянин

преди 7 години

Всичко хубаво , но доколкото разбрах Васка е в незавидно положение , защото се е отклонила и преобърнала преди индивида да я блъсне и от застрахователното въобще няма да я отразят , освен ако не е със застраховка различна от задължителната гражданска.

2

Куха лейка

преди 7 години

Алкохола стой мирен само в шише. В главата прави мазало... Пийте едно за настроение. А ако с едно не можете не шофирайте . Таксито винаги е по евтино...

1

Анонимен

преди 7 години

Пловдивските селяни са много калпави шофьори, рядко карат трезви и слушат чалга до дупка.