Снимка: архив Булфото
fallback

Малко по-рано Dnes.bg писа за 70-годишен мъж от родопското село Добралък, който застреля 44-годишния си син и след това се самоуби.

Причините за тежкия инцидент все още са неизвестни.

Възрастният мъж е бивш военен, а семейната трагедия се е случила на именния му ден - Тодоровден, между 19:00 и 19:30 часа. 

Малко преди това мъжът почерпил за празника си съседи, които заедно със сина му, помогнали да отрежат голям клон на дърво в двора на къщата.

Сигнал за инцидента е подаден от кметския наместник на селото, който получил обаждане от бившия военен, който със спокоен тон му казал: "Кмете, обади се в МВР-то, че убих сина си".

При разследването е станало ясно, че преди да се обади на кметския наместник, 70-годишният мъж се е обадил и на дъщеря си, като й признал, че е убил брат й. Той бил ерген и живеел в Пловдив, като за празниците се качил във високопланинското село Добралък, съобщава "Труд".

Съселяните на възрастния мъж са в шок от случилото се, защото всички го познавали като тих, работлив и скромен човек, недоумявали за причината, довела до фаталното решение да застреля сина си, а после да сложи край и на живота си.

Преди повече от 10-ина години в Добралък имало друга фамилна трагедия, при която местен алкохолик убил и разчленил трупа на сина си, но после сам се предал в местното кметство, твърдят жители на родопското селце.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

кроткп

преди 7 години

Pristigna info dwamata в казънлък са убити показно от престъпници с униформи..да се проверят веднага по jsm убииците..

27

Факти

преди 7 години

До 123Факт е, че тоя както и президента са ***.

26

Анонимен

преди 7 години

Хората избират смъртта пред перспективата да ги управлява БСП

fallback