Снимка: Пловдив онлайн
fallback

Окръжен съд-Пловдив остави в ареста обвинената в убийство на 85-годишна жена от първомайското село Дълбок извор.

Oще по темата
Донка, жена на 37 години от ромски произход, се грижела за възрастната жена, като й помагала в домакинството. В замяна тя получавала пари за извършваните услуги.

В деня на зверското убийство бабата не е дала 5 лева на Донка, което било причината за крайната проява на агресия, довела до смъртта на 85-годишната жена.

След като удушила баба Иванка, Донка се връща в дома й, където сваля златните й обеци от ушите и прибира куп чаршафи за дома си, предава Информационна агенция "Черно море".

Срещу нея е повдигнато обвинение за умишлено убийство, като се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Съдът прецени, че е налице реална опасност обвиняемата да се укрие, както и да извърши престъпление, ако спрямо нея бъде взета по-лека мярка за неотклонение от "Задържане под стража".

Припомняме ви, че тя е осъждана общо 6 пъти, предимно за престъпления против собствеността, като от 2005 г. е изтърпявала и наказание от 7 години лишаване от свобода за грабеж, извършен при сходни на настоящия случай обстоятелства, при който пострадалата е оцеляла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Бъчва

преди 7 години

Тази бъчва може ли да е закарате някъде по надълбоко в Черно Море и да нахрани рибите.За такива трябва да има смъртно наказание, стига народа е плащал с години за такива ***

32

Къде са уродите от

преди 7 години

анти-Българския "хелзински" "комитет" да вземат позиция по случая с това животно ?

31

Горката бабка

преди 7 години

В други статии пише, че това създание не е ходило на училище, не може да чете, да пише и да смята. С две думи - съкровище.

fallback