Снимка: архив, БулФото
fallback

Катастрофа затрудни движението по пътя между селата Калековец и Стряма, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР.

Сигнал за пътното произшествие е получен на телефон 112. Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията и на Спешна медицинска помощ.

По предварителни данни лек автомобил "Ауди" бил блъснат отзад от тежкотоварен камион, който изпреварил. В резултат на удара колата преминала в лентата за насрещно движение и се ударила в лек автомобил "Пежо".

В болница за преглед е транспортирана 40-годишна пътничка от "Ауди"-то, чийто водач избягал от местопроизшествието. Шофьорите на другите две превозни средства са тествани с дрегер за алкохол, резултатите са отрицателни.

Служители на РУМВР-Труд извършват оглед и изясняват обстоятелствата около катастрофата. До приключването на работата движението в участъка е затворено и автомобилите се насочват по обходен маршрут.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Според написаното в статията, излиза, че не тирът, а изпреварващата кола е предизвикала катастрофата.

12

s111

преди 7 години

Shoiora bez knijka izlqzal da se porazhodi,i ne e izbqgal a beshe do kolata davaha go po nova tv

11

Име

преди 7 години

Така разказано изглежда като аудито да е засякло тира. А щом шофьора е избягал, явно не му е чист косъм - я е без книжка, я без гражданска, я пиян а комбинация.За каране без книжка, ако колата не е обявена за открадната трябва да се конфискува. Ако полицията поиска за 3 месеца ще хване 80% от тия тарикати - достатъчно е да постоят на селските пътища и около *** гета.

fallback