13

Анонимен

преди 7 години

Според написаното в статията, излиза, че не тирът, а изпреварващата кола е предизвикала катастрофата.

12

s111

преди 7 години

Shoiora bez knijka izlqzal da se porazhodi,i ne e izbqgal a beshe do kolata davaha go po nova tv

11

Име

преди 7 години

Така разказано изглежда като аудито да е засякло тира. А щом шофьора е избягал, явно не му е чист косъм - я е без книжка, я без гражданска, я пиян а комбинация.За каране без книжка, ако колата не е обявена за открадната трябва да се конфискува. Ако полицията поиска за 3 месеца ще хване 80% от тия тарикати - достатъчно е да постоят на селските пътища и около *** гета.

10

Анонимен

преди 7 години

Фобията към колите като тази на номер 4, нараства пропорционално на липсата на средства за закупуването на кола.

9

Анонимен

преди 7 години

до 1 изпускаш нещо и това и ротацията на колата, при натискане на спирачките на добра дистанция я няма, по скоро аудито го изпреварил и се мушнал пред него без да има нужната дистанция съответно удара създава ротационно завъртане на колата. Доколкото разбирам от статията за това става на въпрос, но е недостатъчно добре написано, така че не споря.

8

анонимен5

преди 7 години

Страшно *** и прости гамени...... Да шофираш в Бг.= на руска рулетка.

7

Анонимен

преди 7 години

"По предварителни данни лек автомобил "Ауди" бил блъснат отзад от тежкотоварен камион," С други думи "интегриращият" се шофьор на Аудито не е успял да се прибере на време и е засякъл ТИР-а

6

До 4

преди 7 години

Аман от такива като теб. Понеже вие живеете лошо, искате и другите да живеят лошо, прикриеайки се зад красиви идеали. Екология - хубаво, хващайте си се такива като теб и отидете някъде, където ще си живеете в пещери и даже огън няма да си палите, защото не било екологично и т.н.

5

До 4 неплащащия

преди 7 години

По-добре напраео предлагай да се спрат от движение всички видове пътни превозни средства. Тогава ти можеш да си щастлив - няма да има катастрофи.

4

Анонимен

преди 7 години

атакизче некво требе да е

3

хаха

преди 7 години

Типичен каруцар , нагледал съм са на такива , много обли парчета , особено като прочетох че изоставил колата с ранен човек вътре.

2

Анонимен

преди 7 години

Не е виновен ТИР-а, а онзи избягалия.

1

светнат

преди 7 години

Любим номер на селските пръчки с избушени аудита от 70-те - изпреварват ТИР, прибират се в платното и рязко набиват спирачки за да не се ударят в автомобила пред тях. Обикновено по това време на годината карат пияни.