Снимка: архив, Bulphoto
fallback

Ирландец, сочен за член на опасен мафиотски клан, който контролира град Лимърик, беше хванат "на тясно" от полицията у нас.

30-годишният Джонатан Колопи бе осъден на две години затвор, след като на 23 май т.г. е заловен да кара джип пиян до козирката по пътя Слънчев бряг-Свети Влас. Дрегерът отчел рекордни 2,28 промила алкохол в кръвта, припомня 24 часа.

Колопи е в полезрението на властите у нас още от 2012 година. Тогава той бе задържан заедно с брат си Винсент в курорта Слънчев бряг. В квартирата им полицаите откриха голям брой огнестрелни оръжия и огромно количество ксанакс, за които магистрати обявиха, че са били предназначени за износ в Ирландия.

Винсент Колопи бе издирван в родината си за заплаха срещу свидетел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

дд

преди 7 години

До За бате Злати За златистия няма закони.. излезе преди няколко месеца от затвора и започна с подвизите из дупнишко!!! Нощес пиян със с класата си отнесе бариерата пред полицията... май се спасявал от някого...

7

За бате Злати

преди 7 години

dupnicanews.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=7010:2016-12-15-14-57-06&catid=1:latest-news&Itemid=138

6

Анонимен

преди 7 години

"полицаите откриха голям брой огнестрелни оръжия" и какво има направиха- потупване по рамото ли ? Според прокуратурата за какво са им тези оръжия , могат ли да обяснят ?

fallback