Снимка: Булфото
fallback

Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както се е случвало. Това заяви новоизбраният президент ген. Румен Радев, който посети пострадалите от взривовете в село Хитрино, настанени в шуменската болница.

„Всичко е като след бомбардировка. Ако е необходимо, ще бъдат събрани и екипи от психолози, които да консултират пострадалите”, коментира още още Радев, цитиран от bTV.

По думите му много важно е прокуратурата и следствието да свършат много обстойна работа, да се установят истинските причини, да се потърси отговорност, да се вземат необходимите мерки за преодоляване на щетите.

Той изрази готовност да дари кръв, след като стана ясно, че болницата в Шумен има нужда от кръв. Там той разговаря с някои от пострадалите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

Trollyo Trollev

преди 7 години

Аууу, Еииий..... Надявал се.... Каква Мисъл! Каква Ерудиция! Какъв Героизъм само! МУХ-ЛьО.

102

Фронто

преди 7 години

Надявал се!? Надявал се,моля ви... На какво се надяваш,бе _ слънчевата с_ма да не се разпадне ли? Изобщо що за дума " надявам се", когато става въпрос за конкретни и материални неща.

101

НАДЯВАЩИЯТ СЕ

преди 7 години

"Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони"-Абе г-н бъдещ президент, на хората им писна да се надяват бе! Нали уж си "президент"-НЕ СЕ НАДЯВАЙ ами като си голям оторко на 22 ри януари, назначаваш твое правителство, на 23 01.2017 викаш твоя министър председател и му поставяш срок до 23.02.2017 година да организира и ПОСТРОИ НОВИ къщи на мястото на рзрушените и толкоз! Като гледам 2-3 милиона ще са необходими-далеееееч по-малко от разходите за охраната и битуването ти за 2 месеца.

fallback