103

Trollyo Trollev

преди 7 години

Аууу, Еииий..... Надявал се.... Каква Мисъл! Каква Ерудиция! Какъв Героизъм само! МУХ-ЛьО.

102

Фронто

преди 7 години

Надявал се!? Надявал се,моля ви... На какво се надяваш,бе _ слънчевата с_ма да не се разпадне ли? Изобщо що за дума " надявам се", когато става въпрос за конкретни и материални неща.

101

НАДЯВАЩИЯТ СЕ

преди 7 години

"Надявам се в Хитрино да не живеят 2 г. във фургони"-Абе г-н бъдещ президент, на хората им писна да се надяват бе! Нали уж си "президент"-НЕ СЕ НАДЯВАЙ ами като си голям оторко на 22 ри януари, назначаваш твое правителство, на 23 01.2017 викаш твоя министър председател и му поставяш срок до 23.02.2017 година да организира и ПОСТРОИ НОВИ къщи на мястото на рзрушените и толкоз! Като гледам 2-3 милиона ще са необходими-далеееееч по-малко от разходите за охраната и битуването ти за 2 месеца.

100

Анонимен

преди 7 години

летеца генерал нещо много се вживява в ролята на политик , а все още е безработен ! всъщност с какви средства живее !? сигурно жената " първа дама " рокаджийка го издържа .

99

George1

преди 7 години

Яхна Вълната.Браво това е пътя.Да живее комунизма.

98

Георги

преди 7 години

Надявам се, че хората от Хитрино няма да продължават да живеят 2 години във фургони, както се е случвало. Ей президентчето ВАШАТА ПАРТИЯ остави хората в Стражица над 20 години във фургони, уж още не си встъпил в длъжност, но вече ги научи мурафетите, само дето Симо ментата отиваше с БТР, СЕГА ЩО ТИ НЕ ПРЕЛЕТЯ ДА ОГЛЕДАШ РАЙОНА.

97

стефан сополаков

преди 7 години

какви фургони? султана -ердогана като разбрал че в хитрино ходят с потури и шалвари, обещал да си ги прибере в турция, и къщи там да им построи

96

Анонимен

преди 7 години

Че е *** военен си е вярно.Най -големите *** отиваха да учат във военни училища.Там приемаха всички,които не бяха приети в нормални университети.Образованието е на много ниско ниво и няма случаи на незавършил курсант,а специално училището във В.Търново беше за най големите ***.Военен-синоним на търтей,***,мързелив човек ,който цял живот си бара дядовеца и накрая става млад пенсионер с 20 заплати и голяма пенсия.Това е вашия президент.От глупав-по-глупав.Цял живот на държавна хранилка

95

Анонимен

преди 7 години

По-големи кражби от герберските не е имало в целия преход досега.

94

Анонимен

преди 7 години

Колко време ще живеят във фургони зависи единствено от това, колко време ще се задържат ***, ако дойдат на власт.Дори и малките деца знаят, че могат да крадат и с гъзoвете си.

93

Ами

преди 7 години

ти си на ход... и тез зад тебе

92

Анонимен

преди 7 години

До Хахахах.Кака *** ще те възнагради.Научил си биографията на Радев повече от нейната и твоята.Браво промит мозък,а къде е биографията на Решетников,?

91

Анонимен

преди 7 години

Герберасткият *** пак се е развихрил. Генерал Радев засега се държи като мъж. Да го видим после като встъпи в длъжност дали ще продължи да се държи достойно или ще заприлича на Плевнелиев.

90

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Когато го поканиха на консултации при действащият Президен, се направи на важен, и каза,че до като не встъпи в длъжност, няма да работи.Сега изведнъж на трагедията на хората, много се е загрижил.

89

Хахахах

преди 7 години

Мда 'простия военен' Значи човек завършил МГ с пълен отличен и златен медал, след което с пълен отличен и първенец на випуска в долна митрополия, след това с отличен и първенец на випуска във велико търново, завършил и защитил магистратура с пълно отличие в най елитната академия за летци в света в САЩ, където му е изписано и името в алеята на славата е '*** военен'. Страхотна логика....

88

Анонимен

преди 7 години

Този простия военен и той взе да ръси мозъци.

87

анонимен

преди 7 години

Поредната грешка на Корни ,че те задейства.Щом премиера е там и си върши работата,ти нямаш работа там.

86

Аааа

преди 7 години

Прави повече от процента на герб на последните парламентарните избори.А и само може да се радвате че тия 3.5 милиона не гласуваха. Разликата с цачева щеше да е срамно голяма.

85

Анонимен

преди 7 години

До Аааа.Би дръжки.Два милиона Да ,четири милиона Не.Колко процента прави това овца?

84

Анонимен

преди 7 години

Пак почнахте да се делите. Поне пред трагедията замълчете!