Снимка: архив Bulphoto
fallback

Tежка катастрофа блокира района на Вакарел към София, съобщиха от МВР.

ТИР и лека кола са паднали от виадукта на АМ "Тракия" рано тази сутрин. Загинал е мъж, а жена е в тежко състояние. По първоначални данни има и други пострадали.

На мястото има и верижна катастрофа  – ударили са се четири автомобила. Пътни полицаи и екипи на Спешна помощ са на мястото на инцидента.

Към 9 часа тази сутрин в спешното отделение на УМБАЛ "Св. Анна" в София са докарани четирима мъже и две жени. Един от мъжете е починал преди да бъде транспортиран до болницата.

Затваря се за движението на "Тракия", в района на Вакарел, посока София. Обход по път I-8 Вакарел-Нови хан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Стоян Г.

преди 7 години

Проблемът е, че не е опесъчено въпреки ниските температури и мъгла - ужасна поледица. Друг проблем е, че не ни стига умът в главите, за да разсъдим, че има поледица и трябва да намалим скоростта. И сега питам: КАТ ли е по-виновен или ние и нашето безрасъдство?Оставям всеки сам да отговаря за себе си.

12

u4en

преди 7 години

Какъв ти КАТ. На това място магистралата е като писта за спускане! Аутованите в Германия са с наклон max. 4% !

11

Работа трябва от КАТ

преди 7 години

Манипуцаиите и промиването на мозъците от страна на КАТ явно дават добри резултати. Вместо виновника КАТ за състоянето по пътищата, доста народ обвинява себе си. А само трябва човек да помисли поне малко и ако има и малко акъл между ушите ще разбере защо КАТ са виновни. Колкото до прочутата манипуация на КАТ, че не можело до всеки шофьор да седи катаджия, то никой освен самия КАТ не го иска. В нормалните държави всеки шофьор е убеден, че неизбежно ще бъде санкциониран ако извърши нарушение.

fallback