Снимка: Булфото
fallback

България е най-предпочитаната страна от руските туристи за семейна почивка.

На специална церемония в Москва, националното представителство на Министерството на туризма на България в Русия получи наградата за най-добра дестинация за семейна почивка за руските туристи, съобщиха от Министерството. Отличието се дава от руското издание на списание "National Geographic Traveler" след допитване сред техните читатели.

Целта на изданието е чрез конкурса да се покажат най-добрите туристически направления, които се предлагат в Русия. Гласуването е било онлайн на сайта на руските издания на списанията "National Geographic" и "National Geographic Traveler" между 8 септември и 6 ноември.

За този период посетителите на интернет страницата са гласували в 23 категории: "Плажен отдих", "Семейна почивка", "Ски-почивка", "Екскурзионна почивка", "Агротуризъм", "Оздравителен туризъм", "Най-добър гастрономически тур", "Еко-почивка", "Приключенски отдих", "Откритие на годината", "Екзотична почивка" и др.

България заема първо място сред най-предпочитаните дестинации за семейна почивка при руснаците, като изпреварва Хърватия, Гърция, Черна гора и самата Русия, а общо в конкурса участваха повече от 60 страни.

Конкурсът "National Geographic Traveler Awards 2016" се организира за шести път и отличава най-добрите туристически направления сред най-популярните в Русия видове почивка за 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Че

преди 7 години

Руснаците си купуват апартаменти по северното крайбрежие където е хубав климат и си живеят у нас .Освен на пенсиите обаче разчитат и на имот в Москва или друг голям град даден захубава сума под наем :-)

18

гайбаньоориджинал

преди 7 години

Добре дошли и да доведете Путин.Може и Тръмп да дойде.

17

Анонимен

преди 7 години

"Плевевлиев явно не е победил Русия...."Брей, чак ти трепери ръката от злоба, като пишеш името му! ПлеВЕВлиев, за разлика от теб прави разлика, между джуджето и руснаците!

fallback