Снимка: Булфото
fallback

 

Общ преглед

Обновеният отводнителен канал във варненския квартал Аспарухово  по улица "Моряшка" разцепи "Аспарухов парк", съобщи Булфото.

Oще по темата

Каналът преминава през централните алеи, за да стигне до морето, но явно според проектантите няма нужда от мостчета за хората.

Паркът е любимо място за разходка на майки с колички, които сега трябва да вървят повече от 300 метра, за да заобиколят и да преминат от другата страна на канала.

Обезопасен е с предпазна ограда, но липсата на места за пресичане от пешеходците е доста нелогично решение.

Непочистеното дере на улица "Моряшка" предизвика по-голямата част от бедствието, сполетяло "Аспарухово" на 19 юни 2014 г. Водният ад тогава отне живота на 13 души, сред които и малки деца и нанесе огромни щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Още 1 аспаруховски

преди 7 години

Народа когато е в неведение го е страх. Сутрин излиза от дома си и отива на работа, вечерта се прибира и не може да се прибере с колата до неговия блок/улица и т.н. Покажете ни да видим какво светло бъдеще ни чака в този квартал и ние търпеливо ще чакаме, както чакахме на моста през пролетта и ще чакаме на следващия етап. Ще чакаме ама до кога?

15

Анонимен

преди 7 години

Да се осветли идеята на тези земекопни работи, на колко етапа ще приключи? Кога ще приключи? Какво ще предствлява ифраструктурата след това? Предвиждат ли се някакви подобрения и използвайки момента осъвременявания на тази инфраструктура? Да се сложат няколко информационни табели на видни места(ако щете на билбордовете по булеварда, като е за избори пари има), хората да прочетат да поцъкат и да зачакат какво ще се случи.

14

Още 1 аспаруховски

преди 7 години

Сега е момента и тук е ролята на кмета на общината или кметицата на Аспарухово да почнат да изпълняват поетите обещания че, всичко ще се промени коренно към добро, когато искаха да ги изберем. Трябва да се направи една разяснителна кампания насочена към хората, които всеки ден се чудят по коя улица може да се мине за да се приберат в къщи.

fallback