Снимка: Кадър Нова телевизия
fallback

Майката, която удари дете в училище "Филип Сакелариевич" в Свищов, го е обвинявала в кражба и е отправяла заплахи за живота му.

Oще по темата

"Чух упреци, че детето е крадла, чух заплахи за живота му, заплашаваше, че ще го пребие", каза директорът на учебното заведение Диана Иванова пред Нова тв.

В понеделник майката нахлу в час на първокласници и удари шамар на дете. Причината - съмнение за откраднат учебник на дъщеря й.

Иванова заяви, че и преди е имало случаи, в които 28-годишната Наташа Павловска на висок глас е искала обяснения и е отправяла упреци - другото й дете е в четвърти клас.

"Имало е случаи предишните години, когато на висок глас е искала обяснения. За мен е по-агресивна вербално - упреквала е, искала е, но не съм предполагала, че може да стигне до там", допълни директорът и уточни, че учебникът в крайна сметка е намерен и не е откраднат.

"Дойде при чина и ме удари. Още се притеснявам малко", разказа и нападнатото дете.

Майката Наташа обаче отрича да е имало подобен инцидент: "Не е вярно това, аз не посягам на деца. Пет часа ме държаха полицаите. Две-три патрулки дойдоха, почнаха да ме бият, да ме влачат по коридорите".

Директорът Диана Иванова обеща, че училищните власти ще направят всичко възможно да осигурят видеонаблюдение и да ограничат достъпа на родителите, дори във фоайето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

РККА

преди 7 години

синът ми имаше подобен инцидент цялата му ръка бе раздрана.....от ноктите на госпожа учителката,имам и снимки на 5 см.белег,побеснял нахлух в школото но се освестих и в присъствието на охраната изведох детето от училище,всичко бе забравено на момента,оплакване без резултат...

36

майка

преди 7 години

Тази жена не е добре, мъжът й също, а според мен и децата. Горките учители и съученици. Не знам защо всички са длъжни да търпят някакви луди, които правят каквото си искат. Нормалните хора трябва само да мълчат и да им понасят простотиите. Все интегрираните са с привилегии, а за нормалните деца кой мисли?

35

Същата тази директор

преди 7 години

Си спаси живота в река Лим ! Оставяйки невръстни деца да загинат беше изтеглена от спасителите като СЛОН ! Мисля че е морално укоримо да работи с деца !

fallback