37

РККА

преди 7 години

синът ми имаше подобен инцидент цялата му ръка бе раздрана.....от ноктите на госпожа учителката,имам и снимки на 5 см.белег,побеснял нахлух в школото но се освестих и в присъствието на охраната изведох детето от училище,всичко бе забравено на момента,оплакване без резултат...

36

майка

преди 7 години

Тази жена не е добре, мъжът й също, а според мен и децата. Горките учители и съученици. Не знам защо всички са длъжни да търпят някакви луди, които правят каквото си искат. Нормалните хора трябва само да мълчат и да им понасят простотиите. Все интегрираните са с привилегии, а за нормалните деца кой мисли?

35

Същата тази директор

преди 7 години

Си спаси живота в река Лим ! Оставяйки невръстни деца да загинат беше изтеглена от спасителите като СЛОН ! Мисля че е морално укоримо да работи с деца !

34

Анонимен

преди 7 години

Тук има един, дето са го били едно време комунистите и така си е останал ид иот за цял животИди отът си е ид иот, няма значение кой го е бил.

33

Анонимен

преди 7 години

Баба Гита и бабаита :D

32

Анонимен

преди 7 години

НА ГЕРБ ПОДХОЖДА ПОВЕЧЕ, ТЕ ТАМ СА СИ ВСЕ ПРОФЕСИОНАЛНИ БИЯЧИОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СИК И ВИСБОЙКО ОЩЕ СИ ПАЗИ БУХАЛКИТЕ.

31

Анонимен

преди 7 години

"Тази от снимката е готова за президент от ГЕРБ"По-скоро за вице от БСП. По-красива е от Йотова и по-умна!

30

Аз

преди 7 години

До РистуНаташа ...

29

Анонимен

преди 7 години

Тази от снимката е готова за президент от ГЕРБ

28

политически бой

преди 7 години

у нашио квартал у София имаше много партизански деца и те много биеха тиа кои не беха партизански деца и мене ме биха по главата и от тогава не помним нищо ама успех да изкарам до четвърто отделение у училища апа тиа ми ядеха от закуската

27

изроди

преди 7 години

По време на социализма милиционерите вкарваха в затвора децата на непартизаните а комунистите им късаха ушите ОТ БОЙ а по-късно им ги масажираха като един бодигард на бай ТОШО, който сега работи като министър-председател

26

КОЛЕЖКАТА

преди 7 години

Моля, читателите да ме извинят за коментара ми под статията от вчера!И САМО ДА ДОПЪЛНЯ, ЧЕ АКО ТОВА *** ОТ СНИМКАТА, ОСЪЩЕСТВИ ФИЗИЧЕСКИ КОНТАКТ С МОЕТО ДЕТЕ ЩЕ И РАЗМЕНЯ МЯСТОТО НА ГЛАВАТА СЪС ***... И ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ РАЗМЯНАТА.

25

Анонимен

преди 7 години

Дааа, това е на Тиквара братовчедката. Познах я веднага. Малиии. мяза на Годзила. Като него, де.

24

Анонимен

преди 7 години

Тая много прилича на рускиня.

23

Анонимен

преди 7 години

шведската хубавица на снимка

22

Анонимен

преди 7 години

ГОДЗИЛААААА!

21

д-р

преди 7 години

Познавам добре майката, ударила детето в клас. Тя е една много спокойна и тиха жена. Само дето по няколко пъти на ден леко прекъсва спокойствието и тишината си и пребива някое дете.

20

Анонимен

преди 7 години

"Директорът Диана Иванова обеща, че училищните власти ще направят всичко възможно да осигурят видеонаблюдение и да ограничат достъпа на родителите, дори във фоайето." Винаги след дъжд качулка и след сватба булка

19

do #20

преди 7 години

Аз като съм дебела, да не се размножавам.Право на размножаване да имат само чалгарки, певачки и анорексички.Така ли?Поведението на майката няма нищо общо с наднорменото й тегло.Аз съм по-дебела, но съм спокойна. Детето ми е неспокойно и нервно, но прилича на баща си, който е висок, строен и нервак.

18

Темида

преди 7 години

Вчера някаква изперкала кифла се застъпи за въпросната "маминка" с това че не се знае цялата история - както се казва всеки спор между двама има три гледни точки: на двете страни + това което премълчават. Какво право има някой, за да се саморазправя, независимо от случая, да не споменавам, че винаги се преценява опонента, и когато е в пъти по-слаб се стига до саморазправа. На това БОЛНО общество му трябват Крумови закони и връщане на лагерите!