Снимка: България днес
fallback

Младото момиче, което беше публично залято с бяла боя от бившия си приятел през 2014 г., е напуснало страната ни.

23-годишната Нона Славова е заживяла във Франция, след като преживя ужасяващия инцидент преди две години.

Девойката с гордост показва снимки от новия си начин на живот, който се изявява в непрестанно пътуване, съобщава "България днес".

Славова обикаляла различни точки на Франция, като обича триповете и до близката Италия. Не е ясно обаче с какво точно се занимава момичето и как си осигурява прехраната.

Oще по темата

След като беше залята с боя и клипчето от агресията се появи в социалните мрежи, Нона решила да заживее в уединение. След продължително лечение тя взела решението да напусне страната и да избяга далеч от всички спомени и бивши приятели.

Публичното унижение разтърси страната ни през лятото на 2014 г., а младото момиче едва не ослепя след атаката.

"Обади се бившият ми приятел да се видим. Бях изумена като цяло, защото отношенията ни бяха приключили, и то с ексцесии, скандали, побоища и пр.", разказа тогава Нона.

След като се срещат с Петър Бакалски, двамата сядат на пейка, за да поговорят. Разговорът е приятелски, за да подлъже жертвата. Минути след това пристигат приятелите на Петър - Жоро-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата.

Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефон.

"В момента на случващото се Петър се изправи, както седеше кротко до мен, и почна да ме маже по лицето с ръка", допълни пострадалото момиче.

Впоследствие Петър призна, че не съжалява за постъпката си, тъй като Нона му изневерявала с няколко момчета наведнъж и търпението му се изчерпало.

В новия си живот Нона има снимки с други момчета, но не е ясно дали е по-близка с тях, или са просто приятели, които й помагат да забрави ужасяващия инцидент, който причини три пъти обелване на кожата по цялото й тяло, както и появата на редица алергии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Нона Славова

преди 7 години

Просто мога само да ви чета наглите и безвкусни коментари , първо имам си доста добър живот ,радвайте се ....не злобейте ,незнаете коя съм и на какво съм способна :) вие сте малки ,ниши ,празни душици и ограничето мислене ще ви закопае ...Останете си жалки злобни съществуващи ,щото ако ви няма глупците света щеше да е скучен :) ГОСПОД ЗДРАВЕ СТО ГОДИНИ ДА ВИ ДАВА ....да сте все така жалки и нещастни в живота .. или имате избор да се вземете в ръце и да гледате на вас да ви е ок ,айде със здраве!

90

Нона Славова

преди 7 години

До валентинаВижте сега ,незная колко е смешно и ,че обръщам внимание на тези пошли коментари .... "нещастници" сте ,защото ако имахте и искрици щастие щяхте да си гледате живота и смело да отстоявате позициите си ,а вие все още сте в пълна заблуда за живота ми ..... не мия чиний ,и не работя в някой ресторант миейки чинии ...имам си достатъчно финансова стабилност да си позволя волности ,които вие дори не сте сънували :) по едно или друго стечение на обстоятелствата прочетох този коментар .

89

Анонимен

преди 7 години

Преместих

fallback