Снимка: кадър Нова тв
fallback

Певецът, композитор и модел Алек Сандър е първият съквартирант, напуснал Vip Brother след елиминации. Това реши вотът на публиката.

Неговото напускане предизвика сълзи в очите на Жана, а изгонването му кака Лили прие с лека ирония.

Oще по темата
По стара традиция Алек Сандър заяви, че си тръгва от къщата с много емоции и с трайни приятелства.

Преди това пък съквартирантите имаха шанс да върнат 50% от седмичния си бюджет, като за целта техен танц трябваше да събере 50 хил. харесвания във Facebook. Уви, like-овете дори не стигнаха и половината от нужните.

Същевременно в къщата на Vip Brother влезе фолк певицата Емануела, която има тайна мисия, съвместно за набедения за най-желан ерген Борислав. Двамата трябва да го играят интимни, като залогът е голям. Ако мисията се провали, съквартирантите буквално ще трябва да спят под звездите в къща, напомнящата по-скоро филм на ужасите.

Мисията като че ли започна успешна и двамата успяха да заблудят хората в къщите. "Това ли е новият", попита Ирина новата съквартирантка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

до 29

преди 7 години

Много млади момичета заприличаха на чучела. Не е от пластиката, от начина на живот е. Да не изпадаме в подробности, но знаете каква култура има масата в момента. Пий, смречи, яж ***.

26

Анонимен

преди 7 години

Да тя е направила толкова корекции и прилича вече наистина на зле изработена надуваема кукла. А преди време беше доста чаровна, а пък е може би най-много на 35г. Пълен кошмар е това......

25

Анонимен

преди 7 години

Аз не знам защо го гледате. Като започне превключвайте на друг канал и така. Все едно го няма. Същото и с турските сополиви трагикомедии за мозъчни ерудити. Толкова ли е трудно да натиснете бутона на дистанционното?

fallback