Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

28-годишният мъж, който загина тази сутрин в района на лясковското село Мерданя при катастрофа, е купил колата си само ден преди злощастния инцидент.

Oще по темата

Рано сутринта младият мъж отишъл в Мерданя и взел леката кола, която вчера спазарил от предишния й собственик. Потеглил към Златарица, като бързал за работа. По непотвърдена информация водачът предприел изпреварване, като натиснал газта и вдигнал 150 км/ч, съобщи "Дарик".

На остър завой обаче изгубил управлението на автомобила, който се преобърнал в канавката, а след това последвал и страничен удар в дърво. Шофьорът загинал на място.

"Автомобилът се усукал около дървото и водачът реално се оказал смачкан между него и колата", обясни главен инспектор Станко Лазов от търновската пожарна.

Той информира, че на място са били изпратени два пожарни екипа, за да режат ламарините на смачкания до неузнаваемост автомобил и да измъкнат тялото на шофьора.

При огледа на местопроизшествието било установено, че липсва спирачен път, а високата скорост и опасният участък са станали причина за произшествието.

На мястото има екипи на полицията, които извършват оглед и експертизи. По информация на МВР водачът е бил неправоспособен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

12

преди 7 години

Аз като тръгна за работа се влача като....... щото работя по принуда. По принцип човек не е създаден от природата да работи особено в този смисъл, в който се практикува този терор на оцеляването. А тоя се е юрнал като на кръчма с безплатно пиене и млади безплатни жени. Що за народ сте вие... баааааси аз ли съм лут.........

31

Анонимен

преди 7 години

Баце, ти ако по задната част не можеш да кажеш дали колата на снимката е Поло, или не е, надали има смисъл да ти се обяснява как се доказват тия неща със скоростта. Но все пак - за начало: dokkpbdp.mvr.bg/Drivers/speeding.htm

30

Анонимен

преди 7 години

До ОпелистКазах "май е Поло".Сега като загледах дръжките на задните врати - Вектра е.А как се доказва, че е карал със 150?

fallback