Снимка: Булфото

Общ преглед

28-годишният мъж, който загина тази сутрин в района на лясковското село Мерданя при катастрофа, е купил колата си само ден преди злощастния инцидент.

Още по темата

Рано сутринта младият мъж отишъл в Мерданя и взел леката кола, която вчера спазарил от предишния й собственик. Потеглил към Златарица, като бързал за работа. По непотвърдена информация водачът предприел изпреварване, като натиснал газта и вдигнал 150 км/ч, съобщи "Дарик".

На остър завой обаче изгубил управлението на автомобила, който се преобърнал в канавката, а след това последвал и страничен удар в дърво. Шофьорът загинал на място.

"Автомобилът се усукал около дървото и водачът реално се оказал смачкан между него и колата", обясни главен инспектор Станко Лазов от търновската пожарна.

Той информира, че на място са били изпратени два пожарни екипа, за да режат ламарините на смачкания до неузнаваемост автомобил и да измъкнат тялото на шофьора.

При огледа на местопроизшествието било установено, че липсва спирачен път, а високата скорост и опасният участък са станали причина за произшествието.

На мястото има екипи на полицията, които извършват оглед и експертизи. По информация на МВР водачът е бил неправоспособен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар