Снимка: Булфото, ахрив
fallback

След катастрофата между цистерната и ТИР-а на "Тракия" в момента тежкотоварните автомобили изчакват на място, а леките минават по обходен маршрут - той е път III-801 Вакарел-Поибрене-Панагюрище-път II-37-Попинци-Гелеменово-АМ "Тракия", съобщиха от МВР. 

Oще по темата

Сигналът за пътния инцидент на аутобана, в района на 25-и километър посока Пловдив, е подаден днес към 11:45 часа.

По първоначални данни ТИР, който се движел от София към Пловдив, се е ударил в спряла в аварийната лента цистерна. 

Няма пострадали при инцидента. На място са екипи на Пътна полиция. Очаква се техника за изтегляне на двете превозни средства. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Партиен член

преди 7 години

От Вакарел до Ихтиман има първокласен път успореден на магистралата.По него и танк не може да мине.Дреме и на Павлова че се заобикаля.Важно е да плащаме винетки.Преди време закърпиха същия път през Нови хан заради обиколката на България.Иначе този път е прекрасен караш през цялото време на прохлада.Но явно не могат да " усвоят" средства за да го оправят.

13

НАРОДА АСВАЛТ НЕ ЯДЕ

преди 7 години

ШОПИТЕ ДА СИ СЕДЯТ В СОФИЯТААА. Не ги искаме при нас!!!

12

Петя

преди 7 години

Пълна гавра с всички, които по една или друга причина пътуват днес следобед по магистрала Тракия! Сигнала е подаден в 11:45 и до 16ч къде и какво чакаха нашите родни институции - германците с каските ли?!Къде са електронните табла по главните артерии, с които хората в нормалните държави информират за подобни инциденти?! Всеки нормален човек, който не бърза за работа, ще предпочете да пие по едно кафе и да изчака да отворят магистралата, вместо да се бута по козите пътища!

fallback