Снимка: Кадър, Facebook
fallback

Ловецът на бежанци Динко Вълев от Ямбол се похвали с нов луксозен автомобил - Мерцедес S класа Купе.

Видимо доволен Динко поздравява всички свои фенове с песента от скъпия автомобил - "Волим те" на Цеца.

Oще по темата

"Трябва да има фенове, защото ако няма фенове, значи човек е никой. Обичам ви, защото без вас не става работата", емоционален е Динко.

Звездата от Ямбол анонсира преди дни покупката си. "Благодаря на Господ, че ми даде възможност да си я купя", написа той. И си пожела безаварийно шофиране.

Справка в сайта на дилъра на Мерцедес показва, че цените на този модел стартират около 165 000 лв. Най-скъпата конфигурация излиза около 485 000 лв. Ако е нова.

С какво точно се занимава Динко, като че ли не е ясно, но преди 5 дни в пространно изявление към своите фенове, ловецът на бежанци обяснява защо няма да участва в риалитито "VIP Brother", въпреки че му предложили 150 хил. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

Анонимен

преди 7 години

Не симпатизирам на Милко, оп Динко. Но какво толкова е станало за един "нов" Мерцедес?!?! Сякаш никой не може да взема кола на оперативен лизинг/лизинг, а какво по-хубаво от това да купиш в кеш?! Българите трябва да се стремим винаги към най-доброто. В някои сфери колата е и добра визитка. Аз имам последен модел CLS. Няма да е изгодно да купя пасат 92г защото повечето разходи отиват по ремонти за кола, която първо чуваш после виждаш.

71

Rere

преди 7 години

Личи си вродената селяния. Пълен с комплекси! Фенове имал хахах много са смях :)

70

Анонимен

преди 7 години

Динко издава ли касови бончета на бежанците?

fallback