Снимка: архив Булфото
fallback

Жестока катастрофа взе живота на 19-годишно момче. Други трима младежи са тежко ранени.

Трагедията се е разиграла тази нощ във видинското Ново село.

Около 2 часа след полунощ червен "Голф" със софийска регистрация не успял да вземе завоя при черквата "Успение Богородично" и се ударил в електрически стълб, съобщи BulNews.bg.

Ударът бил толкова силен, че махалата се е озарила от дъгата, вследствие на скъсаните проводници. Звукът пък се е чул чак на площада на селото, разказват очевидци.

В колата са пътували две момчета и две момичета, които били на гости на бабаите и дядовците си.

Линейки, пожарни и екипи на електроснабдяването пристигат броени минути след инцидента. Загиналият и тримата пострадали са откарани във видинската болница.

Към момента екип на енергото работи по отстраняване на аварията, причинена от удара в електрическия стълб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Хейтър Тролев

преди 7 години

Въпросът е чия е колата , кой я е закарал до селото и защо са го оставили да шофира --- съвсем спокойно собственикът на колата може да бъде подведен под отговорност за загиналите и ранените , да не говорим ,че застраховките на колите не покриват щети , като се кара пиян или неправоспособен , та да видим кой ще плаща разходите на енергото ..... МИСЛЕТЕ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА

9

Кико М6

преди 7 години

Така е кат не могът да карат чи и с таралясници, аз карам BMW M6, фърча по улицити ама колата е стабилна и надежна,май добре е да забранят старите морги..

8

gost

преди 7 години

Ионко сега деси бре виждаш ли какво става ама това е ежедневие затова влез в системката виж три четри фирми дето заявяват дати всеки ден за изпити иси направи сметката как всеки ден са тия на практически изпити бре срамно и жалко е аиде два пъти всеки ден че и с резервации в ловеч е това безумие и не само там ама спите а

fallback