10

Хейтър Тролев

преди 7 години

Въпросът е чия е колата , кой я е закарал до селото и защо са го оставили да шофира --- съвсем спокойно собственикът на колата може да бъде подведен под отговорност за загиналите и ранените , да не говорим ,че застраховките на колите не покриват щети , като се кара пиян или неправоспособен , та да видим кой ще плаща разходите на енергото ..... МИСЛЕТЕ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА

9

Кико М6

преди 7 години

Така е кат не могът да карат чи и с таралясници, аз карам BMW M6, фърча по улицити ама колата е стабилна и надежна,май добре е да забранят старите морги..

8

gost

преди 7 години

Ионко сега деси бре виждаш ли какво става ама това е ежедневие затова влез в системката виж три четри фирми дето заявяват дати всеки ден за изпити иси направи сметката как всеки ден са тия на практически изпити бре срамно и жалко е аиде два пъти всеки ден че и с резервации в ловеч е това безумие и не само там ама спите а

7

до Анонимен 8

преди 7 години

Ти май не си наред с главата , не четеш ли , че не са от село , а на гости на бабите си!!! ПО твоята логика - виждате ли се софиянци как карате като луди (не бе щото колата е била със софийска регистрация).Ей голям детектив си :)

6

Анонимен

преди 7 години

Браво... един "състезател" по малко, невинни вертви от околни коли и пешеходци няма.Призовавам всички състезатели да си слагат спортни джанти, лепенки, големи ауспухи и т.н. видими показатели че са "състезатели". Така като им видя колата размазана някъде без пострадали околни-невинни хора се усмихвам и си продължавам пътя без да помогна.С животните е така... щом искат да убиват невинни на пътя.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимени какво,борисов да дежури нощем по пътищата,да пази глезльовците с голфовете ?

4

Анонимен

преди 7 години

Животът отделя негодните за употреба настрана.Остават само годните.

3

Анонимен

преди 7 години

Еваала Бъчварова, Конграджулейшънс Борисов!Разкошен контрол над джигите по пътя!

2

.

преди 7 години

бабаите и те са бабаити

1

Дедо Гого

преди 7 години

Нещо, бракът от еволюционния процес в България много взе да расте. Всички сме правили глупости на тия години, ама сега е направо "изтървана работа".