Снимка: flickr
fallback

Директорката на училището в Дулово е подала сигнала срещу частния учител по музика, блудствал с 6 момичета и момчета, които взимали частни уроци в дома му, съобщи пред bTV окръжният прокурор на Силистра Теодор Желев пред bTV.

54-годишният Илиян В. бе задържан преди ден. В дома му бяха открити порнографски снимки, на които били запечатани неговите гаври с децата. Според прокуратурата учителят блудствал с тях от ноември 2014 до април 2015 г.

Oще по темата

Учениците били на възраст между 10 и 12 години. Директорката научила за действията на бившия учител по музика от свои служители. Едно от децата се оплакало и на родителите си.

Освен за извършените блудствени действия Окръжната прокуратура в Силистра му повдигна обвинение и за държане и разпространение в интернет и социалните мрежи на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 7 години

Тук не може да обиждаш боклиците, може само да ги хвалиш иначе те удря цензурата!

8

заседател

преди 7 години

Шест склонявания без нито едно противопоставяне от страна на учениците (и момичета и момчета) в период от ноември 2014 до април 2015 прави шест пъти.Има ли други ученици ,които са били на уроци и са му отказали близост ?

7

Анонимен

преди 7 години

До Нема такава държава!снимал и качвал в нета порно с децата и изглежда много се е пазил защото вместо от полицията са го разкрили други служители в училищетона полицаите от лъскане на бастуните не им е останало време :)

fallback