9

Анонимен

преди 7 години

Тук не може да обиждаш боклиците, може само да ги хвалиш иначе те удря цензурата!

8

заседател

преди 7 години

Шест склонявания без нито едно противопоставяне от страна на учениците (и момичета и момчета) в период от ноември 2014 до април 2015 прави шест пъти.Има ли други ученици ,които са били на уроци и са му отказали близост ?

7

Анонимен

преди 7 години

До Нема такава държава!снимал и качвал в нета порно с децата и изглежда много се е пазил защото вместо от полицията са го разкрили други служители в училищетона полицаите от лъскане на бастуните не им е останало време :)

6

Анонимен

преди 7 години

Ако назначат тази директорка за министър на вътрешните работи, ще свърши повече работа.

5

Анонимен

преди 7 години

а сега да вземат пример от турското правосъдие и да го осъдят на 187 години затвор

4

БХК

преди 7 години

Ние от БХК влизаме напълно в положението на този добър учител. Без съмнение той ще е силна наша кандидатура за човек на годината, но все пак има сериозна конкуренция от убийци, изнасилвачи и други примерни люде. Радваме се, че м0дераторите нашия дъщерн сайт си вършат добре работата и трият коментарите, които изразяват исрено възмущение.

3

Анонимен

преди 7 години

А защо директорката трябва да разбере, за да се задействат така наречените компетентни органи, след като е пускал снимки в интернет?

2

Paff

преди 7 години

до 1Какви почивки, ще го бият на смени!

1

Нема такава държава!

преди 7 години

Сугестопедагогът/извратеняк сугестопедично е снимал и качвал в нета порно с децата и изглежда много се е пазил защото вместо от полицията са го разкрили други служители в училището...