Снимка: архив, Bulphoto
fallback

През нощта валежите ще отслабват, а след полунощ на места временно и ще спрат. Утре облачността ще е значителна и на много места отново ще превали и прегърми. Условия за по-значителни валежи, гръмотевични бури и градушка ще има в югоизточните райони от страната. Максималните температури ще са предимно между 20 и 25 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно облачно, на много места ще има превалявания и гръмотевици. По южното крайбрежие валежите ще са значителни, ще има условия и за градушка. Максималните температури ще са между 21 и 26. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 20 - 22 градуса.

Над планините облачността ще е значителна, ще има валежи и гръмотевична дейност. Ще духа умерен, по високите и открити части - до силен вятър от запад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 16, на 2000 метра - около 10 градуса.

През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има след обяд, главно над планинските райони, в сряда само на отделни места е възможно да превали за кратко. Температурите бързо ще се повишат и в четвъртък максималните ще са между 30 и 35 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Професор

преди 7 години

Дано тресне и едно земетресение около 8 по Рихтер.

fallback