fallback

Лекари от София и Стара Загора пътуват към Бургас, за да помогнат за спасяването на простреляния с пет куршума Димитър Желязков-Митьо Очите. Той продължава да се бори за живота си след две тежки операции, съобщава bTV.

Oще по темата
Желязков е на апаратно дишане. Според медици, тази нощ ще е критична за него, тъй като опасността за живота му още не е отминала.

Четири от петте куршума в тялото му са извадени. В бургаската болница чакат специалисти от София и Стара Загора да помагат.

Цял ден днес тече кръводарителска акция в кръвния център и яки момчета на опашка даряваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

наркосместа

преди 7 години

Правилно ли се чу, че кавгата станала заради НаркоСместа? Вярно ли е, че ако мутрафонът прескочи трапа, щели да го прекръстят на "Митьо между очите"? Та следващият път да стане "работата" с един изстрел, и Тиквуня да не разкарва докторите от цяла БГ да спринтират до Бургас за да кърпят подчинения му...

149

Анонимен

преди 7 години

явно е държавен служител

148

поет

преди 7 години

До Ще повърна Дааа...За жалост си прав!Днес погребаха един от емблематичните поети на България Евтим Евтимов,автор на текстовите на едни от най популярните български песни.Един чувствитилен поет-лирик!Е беше вмъкнато някъде из новините,дали някой е разбрал???

fallback