Снимка: flickr
fallback

Вариант 1 бе изтеглен за Националното външно оценяване по математика за VII клас, съобщиха от Министерството на образованието и науката.

Министър Меглена Кунева и заместникът й Диян Стаматов пожелаха успех на седмокласниците. Изпитът започна в 10.00 часа. Той се провежда в два модула.

Първият модул продължава 60 минути и е задължителен за всички седмокласници, а вторият модул продължава 90 минути и се решава по желание от учениците, които ще кандидатстват след седми клас.

Днес, след 15.00 часа, ще бъде публикуван тестът с ключ с верните отговори на сайта на министерството, а резултатите от националното външно оценяване ще бъдат обявени до 3 юни 2016 г.

Зрелостниците също пишат върху първи вариант на матурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

АБВ

преди 8 години

До Анонимен"часни" уроци...?! no comment

1

Анонимен

преди 8 години

Яко преписване при седмокласниците. Един решава теста и го пуска не всички. Квесторите се правят на слепи и глухи и повечето време гледат към прозореца. Предполагам, че им е наредено отгоре, защото иначе повече от половината деца ще са с двойки, а в районите с преобладаващи ромски и турски етнос над 90% ще са с двойки. В големите градове децата имат някакви знания, защото ходят на часни уроци, т.е. платили са допълнително, някой да ги научи на нещо.

fallback