Кадър: bTV
fallback

Кървава саморазправа се e разиграла в центъра на Раднево вчера заради отнето предимство на пътя. Млад мъж е с опасност за живота, а други двама са сериозно ранени.

Драмата е започнала в 14,30 ч. Заради отнето предимство пламнал спор между шофьорите на два автомобила. Стигнало се до размяна на юмруци. Спорът обаче не свършва дотук, разказват очевидци, които не искат лицата им да бъдат показани, информира bTV.

Oще по темата
Те разказват, че от две коли излезли роми с пръти и ножове, наръгали едното момче, а други били с палки и ритали с крака.

Младите мъже са настанени в болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио.

Свидетели на саморазправата стават около стотина души. Побоят над тримата продължава три-четири минути. Не се намесва никой. Едва към края мъж се опитва да разтърве биещите се. ”Ако не беше той, сигурно щяха да ги убият”, разказва един от свидетелите.

Тепърва ще стане ясно кой е виновен за инцидента. Участниците в боя са установени и в момента са в полицията. В ромската махала на Раднево пък тази нощ е засилено полицейското присъствие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Райчев Симеон

преди 7 години

До Анонимен .. Видях ви как биете, помияриии виете като чакали за милост

40

nqkoi

преди 7 години

Заради това си заключвам вратите всеки път като се кача да карам! При такива ситуации ако си виновен се извини, ако не си, просто преглътни факта, че на пътя стават и грешки и продължи по пътя без да реагираш! Слизането от колата е най-голямата простотия в такава ситуация!

39

До Сандокан

преди 7 години

Ти мислиш ли,че си анонимен?

fallback