41

Райчев Симеон

преди 8 години

До Анонимен .. Видях ви как биете, помияриии виете като чакали за милост

40

nqkoi

преди 8 години

Заради това си заключвам вратите всеки път като се кача да карам! При такива ситуации ако си виновен се извини, ако не си, просто преглътни факта, че на пътя стават и грешки и продължи по пътя без да реагираш! Слизането от колата е най-голямата простотия в такава ситуация!

39

До Сандокан

преди 8 години

Ти мислиш ли,че си анонимен?

38

EU

преди 8 години

малко е , още може след година ще ни пребиват за удоволствие но ние сме толерасти това е хубаво

37

Аз

преди 8 години

Ако това беше случка в Русия или Сърбия, от тия 100 зяпачи поне 50 щяха да се намесят и сега щяхме да четем за БХК как сезира европейския съд за линчувани посред бял ден.

36

Занзибар

преди 8 години

И за тези, които още могат да смятат:При около 4,5 млн. българско етническо население, 700-800 хиляди мохамедани и около 1 200 000 - 1 300 000 млн. филипинци, София е 1,8-2,2 млн. Пловдив 400 хил., а Варна около 500-600 хил...... Значи 2/3 от етническото българско население живее в рамките само на няколкото по-големи градове. Следователно останалата България не е наша, а тяхна. Обработваема земя, планини, море, гори и прочее, род, чест... всичките ни предци и герои са дали живота си за това?

35

Занзибар

преди 8 години

При липса на държавност и ред, идва законът на джунглата. Саморазправа и улична справедливост. При такава ситуация Тарамбуките много ще ги боли главата, няма да имат шанс просто. За два дена, ще остане с около 1 милион въшки по-малко...

34

анонимна.

преди 8 години

Защо създават работа и на полиция и на здравните органи?!Щом са решили , че трябва да се избиват- нека,но със сигурност не са осигурени и ще бъдат пак на аванта в мед. заведение, а другите , които са осигурени нека чакат ред.Такъв е реда в България- редовните и честните чакат с часове, а тези са по спешност и са с предимство.Докога?!!!!!!!

33

55

преди 8 години

Време е за по-ефективни мерки спрямо насилниците независимо от кой етнос са!Много търпяхме тази ***!

32

ния

преди 8 години

бравоооо. *** държава !засилили полицеиското присъствие......***

31

Факт

преди 8 години

При МВР-то на ГЕРБ е така. Какво се учудвате? А и да не забравя, ако искате и вас да ви бият, пак гласувайте за сегашните.

30

станков

преди 8 години

Преди четири години игнатиевски РОМИ имаха претенции че съм им отнел предимство цели 6 парчета за да не ме бият че мен много ме боли изпръсках един флакон парфюм за мечки резултата беше смайващ рев и сополи после в аксаковското районно изписах една кофа с мастило

29

Ястреб Османлията

преди 8 години

До vilidimdimНе бе чоджуум, за мене на тази възраст дори две жени са ми много. Аз ще ги взема да забавляват гостите ми.

28

vilidimdim

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаЯстребе нацвъкан, навярно не те харесват туркините , че си закопнял за българки? Уверявам те, не ти са нужни 3 синджира - една ти е достатъчна да ти стъжни живота .

27

Въпрос

преди 8 години

Това си е чиста саморазправа! А какво ще стане ако пребитите решат да си наемат няколко биячи и тръгнат да се саморазправят из махалата? Тогава ще ревнат разни измислени антибългарски комитети, че тук има расизъм.Алоо, Бъчварова, Бойко, депутатите...кога ще се задействате бе, чакате хората да се избият ли!Мишоци некадърни!

26

рибар

преди 8 години

Този "Османлия" защо ли вече не е в кауша?Много се отворил.Чини ми се че ке настине.Що ли не го приберат за да не го очетка некой?Дали си мисли наистина,чеу е толкова много "анонимен" в чата? Но ...блажени са верующите.

25

Питанка

преди 8 години

Че има проблем е ясно на всички! А проблема е на държавата, не на отделните граждани! Те избягват да се намесват, защото никой не ги защитава. В България правото е на стрната на силния и на тълпата! Ако има желание, държавата може за няколко месеца да всее респект във всички такива тумби! Но явно не иска!Докога ще търпим тези некадърници да се правят, че не виждат гражданската война, която се задава?Българина много търпи, но когато му кипне става страшно! Започва да ми кипвааа....!

24

Анонимен

преди 8 години

И сега какво....ще минат с някаква пробация или друга подобна мижава мярка...ще се измислят някакви смекчаващи обстоятелства и те знаят това.....затова са толкова нагли и жестоки.....те мразят българите...и се кефят да ги бият...най-добпе е Стоичков да започне да ги отстрелва.....

23

Илия

преди 8 години

Нека униформените да проверят книжките на "ромите" и дали същите имат право да се намесват в боя.Най-вече всичките ромски побойници да се проверят на четмо и писмо и как са си взели книжките.Да не говорим за нас българите.Защо да се намесваме и да изядем и ние боя, въпреки, че зяпачите са били поне над 50-тина.Затова сме на това дередже безчувствени.Най-голям пример е априлското възстание потънало в кърви от предатели-българи.

22

1

преди 8 години

Първата стъпка е да бъде прокуден БХК.Втората е създаването на отряди за опазване живота и собствеността на населението от "получовеците"